Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slávna herečka skončila pred súdom: Hororová zrážka s lyžiarom, má trvale poškodený mozog!

Gwyneth Paltrow Zobraziť galériu (9)
Gwyneth Paltrow (Zdroj: SITA)

PARK CITY - Musí čeliť poriadnym nepríjemnostiam! Hviezdna herečka Gwyneth Paltrow (50) sa včera postavila pred súd. Umelkyňa je totiž obvinená z toho, že počas lyžovačky kvôli nepozornosti narazila do muža, ktorému spôsobila vážne zranenia. Ten od nej teraz žiada poriadne mastné odškodné.

Nešťastná udalosť sa mala stať ešte v roku 2016 počas lyžovačky, na ktorej bola s dcérou Apple (18), synom Mosesom (16) a priateľom, dnes už manželom, Bradom. Rodinná idylka sa však behom sekundy zmenila na poriadnu drámu.

Paltrow mala nekontrolovateľne naraziť do Terryho Sandersona, ktorý utrpel vážne zranenia. Podľa jeho slov mal zlomené rebrá a dokonca má trvale poškodený mozog. Od známej herečky teraz žiada odškodné vo výške 300-tisíc dolárov.

Gwyneth Paltrow
Zobraziť galériu (9)
Gwyneth Paltrow  (Zdroj: SITA)

„Jedno z jej detí na ňu začalo kričať, aby sa pozrela, ako lyžuje. Pozrela sa hore a vo chvíli, keď sa pozrela naspäť, začala kričať. Vtedy totiž zozadu narazila do pána Sandersona. Ten spadol tvárou do snehu a bol v bezvedomí," povedal jeho právny zástupca Lawrence Buhler.

Terry Sanderson
Zobraziť galériu (9)
Terry Sanderson  (Zdroj: SITA)

Paltrow tieto obvinenia odmieta a tvrdí, že Sanderson narazil do nej. Preto od neho požaduje symbolický 1 dolár a zaplatenie právnych poplatkov. Celý súdny proces sa včerajším dňom len začal a podľa všetkého by mal trvať 8 dní.

Viac o téme: Gwyneth Paltrow
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu