Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Láska Harryho Pottera ako krásna nevesta: Svadbu mali na poriadne netradičnom mieste!

Bonnie Wright Zobraziť galériu (5)
Bonnie Wright (Zdroj: Warner Bros.)

SAN JUAN CAPISTRANO - Americká herečka Bonnie Wright (32), ktorá sa preslávila vďaka filmovej sérii Harry Potter, momentálne prežíva veľmi šťastné obdobie. To podčiarkujú aj zábery z jej svadby, ktorú mala na poriadne netradičnom mieste.

Bonnie Wright sa nezmazateľne zapísala do pamäte najmä fanúšikom Harryho Pottera vďaka svojej postave Ginny. Vo filmoch o najznámejšom čarodejníkovi nakoniec našla šťastie v láske po boku samotného Harryho.

Bonnie Wright
Zobraziť galériu (5)
Bonnie Wright  (Zdroj: Warner Bros Pictures)

Krásne obdobie však táto herečka prežíva aj v súkromí. Už rok je totiž šťastne vydatá za svojho manžela Andrew Lococa a pre magazín Brides teraz zverejnila aj fotografie z ich veľkého dňa. Svadbu mali na farme, ktorú vlastnia ich spoloční priatelia.

„Obdivujeme všetko, za čo toto centrum bojuje. Páčila sa nám myšlienka byť obklopení rastlinami. Vizuálne sme chceli vyjadriť žiarivé farby Kalifornie. Bolo pre nás dôležité ukázať našu lásku k životnému prostrediu a použiť trvalo udržateľné materiály namiesto obalov na jedno použitie. Museli sme využiť našu kreativitu a veci sme si vyrábali. Snažili sme sa použiť čo najviac lokálnych a sezónnych zdrojov," povedala obľúbená herečka.

Viac o téme: Bonnie Wright
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu