Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sexi OUTFIT mladej speváčky: Prsia v pavučine a VŠETCI videli jej gaťky!

Charlotte Lawrence Zobraziť galériu (3)
Charlotte Lawrence (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Nepatrí medzi hanblivky! Reč je o speváčke a príležitostnej modelke menom Charlotte Lawrence (22). Tá v utorok zavítala na podujatie s názvom Fashion Trust Awards 2023. Ako mnohé prítomné dámy, aj ona si na výbere outfitu dala záležať. A treba dodať, že na svojom bezchybnom tele predviedla tú najodvážnejšiu kreáciu.

Na podujatí Fashion Trust Awards 2023 sa zišli mnohé milovníčky módy a na slávnostnom koberci nebola núdza o zaujímavé kreácie. Jednu takú predviedla napríklad slávna modelka Heidi Klum, ktorá pútala pozornosť najmä nezvyčajným módnym doplnkom. 

Galéria: FOTOGALÉRIA z podujatia The Fashion Trust

Zahanbiť sa ale nedali ani iné prítomné dámy. Kým niektoré stavili na eleganciu, iné volili provokatívne kúsky. Pozornosť si priam pýtala speváčka Charlotte Lawrence, ktorá dokázala, že čierna farba rozhodne nie je nudná. 

Krásna brunetka sa predviedla v šatách, ktorých vrchná časť pripomínala pavučinu a rafinovane jej odhaľovala obliny pŕs. Zvyšok modelu tvorila úplne priesvitná latká, ktorá sa postarala o to, že všetci videli jej čierne nohavičky. Dámy, mali by ste na tento odvážny kúsok odvahu? 

Charlotte Lawrence
Zobraziť galériu (3)
Charlotte Lawrence  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Charlotte Lawrence
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu