Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Paloma z Keď budeš moja má nový imidž... A sex pred kamerami!

Silvia Navarro ako Paloma v seriáli Keď budeš moja. Zobraziť galériu (11)
Silvia Navarro ako Paloma v seriáli Keď budeš moja.

MEXIKO - Zmena po rokoch! Herečka Silvia Navarro (38) je v našich končinách známa najmä vďaka účinkovaniu v telenovele Keď budeš moja. V septembri minulého roka sa stala mamičkou. Popri rodičovských povinnostiach si však našla aj čas na prácu. Najnovšie stvárnila jednu z ústrednú postáv v počine s názvom La Candidata, kde predviedla nielen nový imidž, ale aj poriadnu vášeň.

Fanúšikom telenoviel netreba herečku Silviu Navarro veľmi predstavovať. Kráska z Mexika účinkovala vo viacerých počinoch, najviac ju preslávil seriál s názvom Keď budeš moja. Ako zberačka kávy Paloma obľubovala romantické šaty a typická pre ňu bola bujná hriva. 

Úplne iný imidž zvolili tvorcovia počinu La Candidata, ktorí herečkine vlasy skrátili o pár centimetrov a jej outfity sú skôr elegantné. „Mne sa to veľmi páči, keď sa môžem kvôli nejakej úlohe zmeniť,” poznamenala na margo toho v nedávnom rozhovore Silvia.

Atraktívna umelkyňa sa pred kamerami predviedla aj ako poriadne vášinvá žena. Úryvkami z posteľných scén sa pochválila aj na instaagrame. „Je to kvalitný počin. Som veľmi vďačná, že môžem byť jeho súčasťou,” uzavrela herečka.  

V telenovele La Candidata sa SIlvia Navarro predviedla s novým účesom. Jej vlasy sú výrazne kratšie.
Zobraziť galériu (11)
V telenovele La Candidata sa SIlvia Navarro predviedla s novým účesom. Jej vlasy sú výrazne kratšie.  (Zdroj: Instagram)

Silvia Navarro predviedla pred kamerami poriadnu vášeň.
Zobraziť galériu (11)
Silvia Navarro predviedla pred kamerami poriadnu vášeň.  (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Silvia NavarroKeď budeš moja
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu