Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dcéra Nicole Kidman a Toma Cruisa sa vydala: Takú otrasnú a bezcitnú nevestu ste ešte nevideli!

Isabella Cruise si vzala za manžela Maxa Parkera po necelom roku randenia. Zobraziť galériu (7)
Isabella Cruise si vzala za manžela Maxa Parkera po necelom roku randenia.

LONDÝN - Za starostlivosť a lásku sa im odplatila nevhodným spôsobom! Médiami po celom svete aktuálne rezonuje svadba vizážistky a kaderníčky Isabelly Cruise (22). Ako už prezrádza jej priezvisko, ide o adoptívnu dcéru hereckej dvojice Nicole Kidman (48) a Toma Cruisa (53). A hoci väčšina ľudí túži mať počas veľkého dňa rodičov po svojom boku, tmavovláska sa vydávala len v kruhu priateľov. Za zmienku tiež stojí, že ako nevesta príliš očarujúco nevyzerala.

Čudné spôsoby, netradičná nevesta! Tom Cruise a Nicole Kidman patria k hviezdam, ktoré sú pravidelne pozývané na vychytené spoločenské podujatia. Na nedávnej svadbe ich dcéry Isabelly však patrili medzi neželaných hostí. Ako informujú zahraničné médiá, brunetka sa obávala toho, žeby ich prítomnosť narobila zbytočný cirkus. A tak po necelom roku povedala svoje "áno" IT špecialistovi Maxovi Parkerovi len v kruhu priateľov. 

Nezvyčajný svadobný obrad sa konal v luxusnom londýnskom hoteli Dorchester a prebiehal v duchu scientologickej cirkvi, ktorej je Isabella členom. Hoci išlo o utajovanú udalosť, zopár svadobčanov sa fotografiami s nevestou pochválilo na facebooku. 

Ako vidno, prominentná dcéra si s úpravou zovňajšku extrémnu námahu nedala. Na sebe mala neforemný čipkovaný top, ktorý neskôr doplnila o čierne pančuchy. Takýto druh outfitu jej príliš nesedel, keďže má pár kilogramov navyše. V prípade svojskej Isabelly je však bežné, že o svoj zovňajšok, napriek profesii vizážistky a kaderníčky, príliš nedbá. 


Mohlo by vás zaujímať: Dcéra Toma Cruisa sa opäť vyfarbila: Ako škaredé káčatko!


Isabella svojich prominentných rodičov na svadbe nemala. Svoje áno povedala v dosť nezvyčajnom outfite.
Zobraziť galériu (7)
Isabella svojich prominentných rodičov na svadbe nemala. Svoje áno povedala v dosť nezvyčajnom outfite.

Viac o téme: Nicole KidmanTom CruiseIsabella Cruise
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu