Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Pippi Dlhá Pančucha má na krku 60-tku: Tak schválne, spoznali by ste ju?!

Pippi Dlhá Pančucha kedysi a dnes. Zobraziť galériu (6)
Pippi Dlhá Pančucha kedysi a dnes.

KISA - Stále rovnaká šibalka! Keď sa povie Pippi Dlhá Pančucha, mnohým sa vybavia sladké spomienky na detstvo. Príbehy ryšavej výmyselníčky sa totiž tešia obľube dlhé roky. Od prvého nakrúcania ubehlo už 46 rokov a čas sa pochopiteľne podpísal aj na výzore hlavnej predstaviteľky Inger Nilsson (56). Tá síce zostarla, no úsmev jej zostal rovnaký.

Len Pippi vie, čo je smiech a čo je zabáva... Jednou z kultových a najobľúbenejších detských postavičiek je nepochybne Pippi Dlhá Pančucha. Tú pred 46 rokmi stvárnila Švédka Inger Nilsson, pre ktorú boli typické ryšavé vlasy, modré oči a výrazné zuby. 

Dnes má predstaviteľka malej šibalky na krku 60-tku a netají sa tým, že ju ľudia na ulici bežne spoznávajú. Bodaj by nie, veď aj po rokoch má stále rovnaký úsmev a beťársky pohľad. Zaujímavosťou je, že vďaka účinkovaniu v obľúbenom seriáli herečka vôbec nezbohatla. V dobe, keď sa Pippi nakrúcala, nebolo v Švédsku dovolené deťom platiť honoráre. Inger svoju hereckú kariéru príliš nerozvinula. Objavila sa v pár divadelných hrách, v roku 2007 účinkovala v kriminálnom seriáli. Živila sa aj ako sekretárka u lekára. 

Neodmysliteľnou súčasťou Pippy Dlhej Pančuchy boli kôň a opička – pán Nilson. Tú štáb nemal príliš v láske. Bežne totiž rozkúsala káble, či ocikávala hlavnú hviezdu Inger. 

Viac o téme: Pippi dlhá pančuchaInger Nilsson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu