Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Fakt alebo fikcia? Známy moderátor Verte-neverte takto zostarol!

Jonathan Frakes sa v priebehu rokov takto zmenil. Zobraziť galériu (10)
Jonathan Frakes sa v priebehu rokov takto zmenil.

LOS ANGELES - Pribudli roky aj šediny! Jonathan Frakes (62) je u nás známy najmä ako moderátor mysterióznej relácie Verte-neverte, ktorú zvykli vysielať viaceré české televízne stanice. Počin sa v 90. rokoch tešil značnej obľube a modrooký fešák s upravenou bradou mal v tom čase charizmy na rozdávanie. Od nakrúcania ubehlo už zhruba 18 rokov, čo sa pochopiteľne podpísalo aj na vzhľade tejto televíznej hviezdy.

Je z neho šesťdesiatnik! Obľúbeným programom 90. rokov bola aj relácie Verte-neverte, ktorou divákov sprevádzal moderátor Jonathan Frakes. V kažom jednom diele bolo odvysielaných päť príbehov. Niektoré z nich boli vymyslené, iné skutočné a divák mal sám usúdiť, či to, na čo sa díva bola realita alebo fikcia. 

Uvádzaním relácie si herec získal mnohých priaznivcov. Svoj podiel mal na tom najmä jeho šarm. S upravenou briadkou a modrými očami moderátor nemal núdzu o záujem ženského publika. Aj fešáci, známi z televíznch obrazoviek, však s pribúdajúcimi rokmi starnú a Jonathan nie je výnimka. 

Tmavé vlasy a bradu nahradili šediny, na tvári pribudli vrásky a dioptrické okuliare. Sympaťák oslávi o pár dní svoje 63. narodeniny a za sebou má okrem mysterióznej relácie viacero filmových úloch, či počinov, na ktorých sa podieľal ako režisér.   

Viac o téme: Jonathan FrakesVerte-neverte
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu