Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Česká speváčka pred 50-tkou: Vykukli jej faldy aj brucho ako tehotnej!

Leona Machálková v príliš tesných šatách podčiarkla svoje nedostatky. Zobraziť galériu (7)
Leona Machálková v príliš tesných šatách podčiarkla svoje nedostatky. (Zdroj: profimedia.sk)

ČESKÝ KRUMLOV – V šatách na prasknutie vystavila všetky nedostatky! Aj keď si česká speváčka Leona Machálková (47) udržiavala desaťročia štíhlu figúru, v poslednom období výraznejšie pribrala. Umelkyňa od našich susedov však zaobleným krivkám zabudla prispôsobiť svoj šatník. V zrelom veku tak na pódiu nechtiac predviedla faldíky aj väčšie bruško ako v čase gravidity.

Tento outfit jej príliš nepolichotil! Leona Machálková je stálicou českého hudobného neba a kedysi hviezdila aj v našich hitparádach. Okrem zlata v hrdle sa tiež zviditeľnila ukážkovou figúrou, ktorú si mohla dovoliť ukázať aj v odvážnejších modeloch. Na víkendovom koncerte k pocte českým muzikálom však svojím výberom šiat šliapla vedľa. Pritesný materiál totiž zvýraznil to, čo malo zostať zamaskované.

Machálková zavítala na pódium v dlhých šatách bez rukávov a s vysokým rázporkom. Pistáciová farba jej dodala ten správny letný šmrnc, no speváčke by sa zrejme zišla väčšia veľkosť. Spod elastickej látky jej totiž vykúkali faldíky a rysovalo sa jej väčšie bruško. Nevábny dojem zanechávali tiež presvitajúce švy spodnej bielizne.

Je viac než isté, že plavovláska má vzhľadom na svoj zrelý vek stále výbornú formu. Stačí, aby nabudúce siahla po modeli, ktorý je určený pre ženskejšie krivky. Určite by sa tak vyhla kritike, ktorú si vyslúžila aj od českých médií.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu