Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sexi anjelik z Litvy na pláži: Úplne nahé telo, prsia ako na podnose!

Edita Vilkeviciute provokovala na pláži odhalenými intímnymi partiami. Zobraziť galériu (12)
Edita Vilkeviciute provokovala na pláži odhalenými intímnymi partiami. (Zdroj: Spread Pictures via Daily Mail)

SV. BARTOLOMEJ – Medzi hanblivky rozhodne nepatrí! Keďže sa Edita Vilkeviciute (25) vo svete modelingu udomácnila ako tvár známeho výrobcu spodnej bielizne, na vyzliekanie pred objektívom je dobre zvyknutá. Ako sa ale zdá, nahotu uprednostňuje aj v súkromí. Nedávno sa v Evinom rúchu slnila na verejnej pláži a ženské zbrane predvádzala v celej nádhere.

Prirodzená krása bez jediného kúska oblečenia! Aj keď vychytené modelky zvyknú svoje intímne partie vystavovať na obdiv za bránami privátnych rezidencií, Edita Vilkeviciute si na taký luxus nepotrpí. Pred pár dňami vyrazila za oddychom a slnečnými lúčmi na ostrovy Svätého Bartolomeja, kde sa tamojším dovolenkárom postarala o nevídanú dávku erotiky a sexepílu. Na piesočnatej pláži chytala bronz úplne nahá.

Sexi Litovčanka trávila chvíle pohody v spoločnosti nemenej odvážnych kamarátok. Keď sa Edita rozhodla osviežiť v morských vlnách, po piesku sa prešla hore bez. Na osuške však bez akéhokoľvek ostychu odložila aj spodný diel bikín a opaľovala sa tak, ako ju stvorila matka príroda.

Zaujímavosťou je, že Edita sa nepýši len závideniahodnými krivkami, ale tiež prirodzene krásnou tvárou. Aj bez kvapky mejkapu totiž vyzerá absolútne bezchybne a sviežo. Ako sa teda úchvatná rodáčka z Litvy udržuje vo forme? „Všade, kde cestujem, si rada doprajem šalát z čerstvej zeleniny. Tiež milujem jablká. Deň začínam dobrým horúcim čajom a na kúsky nakrájaným šťavnatým jablkom,“ prezradila na margo svojich rituálov. Pri takomto skromnom jedálnom lístku sa Editinej štíhlej postavičke čudovať naozaj nemožno.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu