Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Brazílska sexbomba na pláži hore bez: Takto opekala vylepšené trojky!

Playmate Ana Braga na pláži hore bez Zobraziť galériu (4)
Playmate Ana Braga na pláži hore bez (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Hlavne žiadne biele miesta! Keďže všetky playmate v pánskych magazínoch vystavujú nahé vnady ako na striebornom podnose, neopálená pokožka v týchto partiách nie je žiaduca. Svoje vie o tom aj brazílska rodáčka Ana Braga, ktoré svoje silikóny na miamskej pláži takisto nijako neskrývala. Paparazzom naservírovala vylepšené poprsie v celej paráde.

Ostýchavá rozhodne nie je! Zatiaľ čo väčšina  modeliek z pánskych časopisov si svoje najintímnejšie partie stráži aspoň minimalistickými kúskami bikín, Ana Braga sa s niečím takým neobťažuje. Včera si totiž vyrazila na vyhriatu miamskú pláž, aby jej slnečné lúče vybozkávali pokožku dozlatista. Pri leňošení si však vystačila len so spodným dielom plaviek strihu tango. V okamihu, keď zbadala paparazzov, poskytla im výhľad rovno na svoje silikónové poprsie.

Juhoamerická sexica si oddych vychutnávala osamote na osuške, ktorú si rozprestrela len tak na piesku. O provokatívne zábery sa najskôr postarala sama mobilným telefónom, no už zakrátko prilákala objektívy bulvárnych fotografov. Opaľovala sa totiž hore bez a trojky upravené plastickým chirurgom vystavovala úplne nahé.

Zaujímavosťou je, že Ana nie je jedinou kráskou v rodine, ktorá urobila dieru do sveta šoubiznisu. Ďaleko známejšou sa stala jej sestra Alice, ktorá pôsobí ako veľmi úspešná herečka. Prsnatá modelka však nijako nezaháľa a okrem magazínov svojimi fotkami zásobuje aj vlastné účty na sociálnych sieťach. „Mám tých najlepších fanúšikov na svete!“ rozplývala sa pred pár hodinami nad priazňou, ktorú jej zachovávajú mužskí obdivovatelia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu