Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Obávaný porotcovský kat v úžase: Výkon tejto speváčky vyráža dych!

Ashly Williams v americkom X Factore uchvátila porotu vrátane obávaného kata Simona Cowella. Zobraziť galériu (5)
Ashly Williams v americkom X Factore uchvátila porotu vrátane obávaného kata Simona Cowella. (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Vypálila konkurencii rybník! Hoci Ashly Williams vo veku 24 rokov nepatrí k ostrieľaným hviezdam, svojím speváckym umením by schovala do vrecka nejednu popovú ikonu. Dôkazom môže byť jej vystúpenie, nad ktorým neveriacky krútil hlavou aj rešpektovaný porotca Simon Cowell (53). Ten nádejnej speváčke zložil takú poklonu ako málokomu.

Ohúrila! Aj keď Ashly Williams na prvý pohľad pôsobí ako skromné a nenápadné dievča, v skutočnosti v sebe ukrýva neuveriteľný spevácky talent. Dokázala to na nedávnom kastingu v šou X Factor, kam zavítala s podporou celej famílie. S extrémne náročnou skladbou I Will Always Love You od Whitney Houston zožala obrovský úspech a dojala všetkých štyroch porotcov.

Výkon čokoládovej slečny bol už od samého úvodu veľmi precítený, no zároveň sebavedomý. Jej rozsah a farba hlasu spôsobila, že porotkyňa Kelly Rowland sa okamžite zostala pozerať s otvorenými ústami. Prekvapenie však neskrýval ani kat Simon Cowell, ktorý sa s celou sálou a kolegami pri potlesku postavil na znak úcty a uznania.

Ashley je polovičná sirota a v živote to nemala jednoduché. Aj preto sa jej počas spevu rozkotúľali krokodílie slzy. „Spievam pre svoju mamu, ktorú zavraždili, keď som bola dieťa,“ vysvetlila pred kamerami. Empatiu jej v hodnotení prejavila predovšetkým mladučká Demi Lovato: „Úplne som onemela, mám zimomriavky všade po rukách aj po nohách.“ Tej najväčšej pochvaly sa nadaná dvadsiatka dočkala od Cowella: „Priniesli sme šou do Ameriky, aby sme našli niekoho, ako si ty.“ Americká verzia X Factoru je v každom ročníku nabitá silnými talentami, no Ashley medzi horúcimi favoritmi chýbať zrejme nebude.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu