Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

TOTÁLNY ZVRAT: Na verejnosti s milenkou a hneď potom... SVADBA s bývalou miss!

S porezanou rukou vyvetral milenku aj sa oženil s inou. Zobraziť galériu (2)
S porezanou rukou vyvetral milenku aj sa oženil s inou. (Zdroj: Profimedia, Ján Zemiar, Instagram AV)

PRAHA - Scenárista jojkárskeho seriálu Iveta má život pestrý ako v telenovele. Petr Kolečko sa niekoľkokrát dával dokopy s bývalou miss Anetou Vignerovou, s ktorou má syna. Utekal od nej totiž k milenke, herečke Denise Nesvačilovej. Najnovšie ale vyšlo najavo, že matke svojho syna sľúbil oficiálne vernosť. Dvojica sa totiž vzala!

Nekonečný príbeh! Tak by sa dalo nazvať odchádzanie Petra Kolečka od Anety Vignerovej do náručia Denisy Nesvačilovej. Hoci nedávno bol na veľkolepej spoločenskej akcii s milenkou, pred pár dňami vyšlo najavo, že opäť sa snaží lepiť vzťah s matkou svojho syna. 

A do toho prišla včera šokujúca správa! Český Blesk vydal článok, podľa ktorého je už Kolečko ženatý s Vignerovou. Nikto z trojice sa počas dňa k tejto novej informácii nevyjadril. Až večer sa rozhodla Aneta svadbu potvrdiť. 

„Niekedy je potrebné urobiť razantný krok. Prečo sme ho s Petrom urobili, je len naša vec,” vyhlásila brunetka s tým, že si želala, aby toto ich životné rozhodnutie zostalo dlhšie utajené. „Sú veci, ktoré o tom všetkom vieme len my. Vám, čo ma tu dlhodobo podporujete, ďakujem a verím, že ma podporíte aj teraz. Všetkým ostatným prajem, aby sa snažili nájsť viac tolerancie a lásky, tak ako sa snažíme my dvaja s Petrom,” dodala na sieti Instagram. 

TOTÁLNY ZVRAT: Na verejnosti
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram AV)

Modelka zverejnila aj jeden svadobný záber a najnápadnejšia je na ňom Petrova zafačovaná ruka. „Mať na svadobných fotkách porezanú ruku od milenky je fakt majstrovský kúsok,” napísala jedna zo sledujúcich. A mnohé ďalšie komentáre sa niesli vo výsmešnom duchu. Ľudia jednoducho Anetino rozhodnutie nedokážu pochopiť. 

Viac o téme: Aneta VignerováDenisa NesvačilováPetr Kolečko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu