Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Markizácka nevesta ako BRUNETA: Úplne iný človek... Spoznali by ste ju takto?!

Mirka v reality šou Ruža pre nevestu Zobraziť galériu (12)
Mirka v reality šou Ruža pre nevestu (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Začiatkom tohto mesiaca sa na televízne obrazovky dostala markizácka šou Ruža pre nevestu, kde si tmavovlasý fešák Tomáš Tarr (29) vyberá tú pravú ženu, ako sa hovorí, do voza aj do koča. Jednou zo súťažiacich je aj nenápadná, pôvabná a vždy usmiata blondínka Mirka. No nie vždy vyzerala práve takto...

Ľudia si vo svojom živote prechádzajú rôznymi zmenami. No niekedy je až zarážajúce, čo dokáže s nami spraviť iný zostrih alebo iná farba vlasov. Niekedy ani sami seba v zrkadle nespoznávame, nehovoriac o našom okolí. Jasným príkladom je aj pôvabná Miroslava Hriňáková, ktorú široká verejnosť začala registrovať ako jednu z adeptiek na výhru v už zmienenej markizáckej šou Ruža pre nevestu, kde sa aj ona uchádza o Tomášovu priazeň.

Mirka v reality šou Ruža pre nevestu
Zobraziť galériu (12)
Mirka v reality šou Ruža pre nevestu  (Zdroj: TV Markíza)

Niet najmenších pochýb, že romanticky pôsobiaca blondínka na neho zapôsobila hneď na prvom rande, keďže si ju ako prvú vybral a túžil ju spoznať viac. V tom čase sa mu Mirka na dobrodružnej plavbe na jachte zdôverila s tým, čo má rada, aké sú jej koníčky a taktiež, čomu sa venuje. Od 29-ročného charizmatického Tomáša si vyslúžila hneď aj povestnú ružičku, niet teda pochýb, že táto éterická žienka ho očarila. 

Mirka v reality šou Ruža pre nevestu
Zobraziť galériu (12)
Mirka v reality šou Ruža pre nevestu  (Zdroj: TV Markíza)

Málokto však vie, že toto nežné plavovlasé žieňa z Košíc v minulosti rado experimentovalo, a to najmä, čo sa týka odtieňov svojich vlasov a nie vždy bola za blondínku. Vraj už mala takmer všetky farby na hlave okrem červenej. Na sociálnej sieti Instagram má veru peknú zbierku spomienok, keď ešte bola brunetka. Páni, veď to je úplne iný človek. Spoznali by ste ju takto?

Mirka ako brunetka
Zobraziť galériu (12)
Mirka ako brunetka  (Zdroj: Instagram M.H.)

Viac o téme: Miroslava Hriňáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu