Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slovenská modelka ŠOKOVALA fotografa: Čupla si a... Naozaj BIZARNÁ situácia!

Saša Gachulincová Zobraziť galériu (3)
Saša Gachulincová (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Modelky sú často vnímané doslova až ako éterické bytosti. Sú to však jednoducho ženy, ktoré sú síce niečím výnimočné, ale inak sú to proste ľudské bytosti ako všetci ostatní. Presvedčiť sa o tom mohol aj známy slovenský fotograf Lukáš Kimlička.

Fotograf, módny návrhár a vizážista Lukáš Kimlička odpovedal na otázky pre markizácky web. A hneď pri jeho prvej odpovedi nestačila redaktorka valiť oči. 

Lukáš Kimlička a Adela Vinczeová
Zobraziť galériu (3)
Lukáš Kimlička a Adela Vinczeová  (Zdroj: TV Markíza)

Spýtala sa totiž na najčudnejšiu situáciu, ktorú zažil pri fotení. „Ja si pamätám, že... To nemôžem povedať!” ošíval sa spočiatku, ale po naliehaní sa o bizarnú príhodu predsa len podelil. „Fotil som jednu modelku, ktorá počas fotenia si čupla za strom a išla sa vycikať,” vypadlo z neho. 

A nakoniec úplne prestal s akýmikoľvek okolkami a rozhodol sa odhaliť aj meno dotyčnej. „Bola to Saša Gachulincová,” prezradil Kimlička. A zrazu sa mimo záberu ozval ženský hlas: „Ja mám aj fotku, keby ste chceli,” zaznelo so smiechom. Uff. 

Saša Gachulincová
Zobraziť galériu (3)
Saša Gachulincová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Saša Gachulincová je 180 centimetrov vysoká slovenská modelka, ktorá sa uplatnila aj v zahraničí. V puberte vyhrala slovenskú časť súťaže Elite Model Look a na svetovom finále skončila na druhom mieste. Na Slovensku je známa aj z markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome. 

Viac o téme: Saša Gachulincová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu