Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Deti Heleny Krajčiovej poriadne VYRÁSTLI: Herečka ich NEZAPRIE... To je ale podoba!

Helena Krajčiová Zobraziť galériu (4)
Helena Krajčiová (Zdroj: Facebook HK)

BRATISLAVA - Helena Krajčiová momentálne hviezdi na markizáckych obrazovkách v tanečnej šou Let's Dance. Dvojnásobnej mamine sa v súťaži darí viac než excelentne a každým kolom zo seba vydáva maximum. Momentálne svoj čas venuje namáhavým tanečným tréningom, ale ak sa medzi jej pracovnými povinnosťami nájde čo i len štipka voľného času, tak ho jednoznačne trávi so svojimi ratolesťami. No a na ich najnovšej fotografii akoby obidve deti herečke z oka vypadli. To je ale podoba!

Helena Krajčiová je v súkromí dvojnásobnou maminkou. Herečka má krásnu rodinku s dlhoročným partnerom Martinom Hasákom. Dcérku Aniku porodila v roku 2014, presnejšie vo februári. To znamená, že iba prednedávnom v domácnosti oslavovali dcérine 9. narodeniny. No a o 4 roky neskôr priviedla na svet synčeka Kryštofa.

Doposiaľ ste najznámejšiu slovenskú ryšavku mohli vidieť v seriálových počinoch, akými sú napríklad Svätý Max, Hranica či Ministri. Momentálne ju však priaznivci môžu sledovať v úplne inom svetle. A to v šou Let's Dance, kde žiari po boku svojho tanečného partnera Fabia Belucciho. V každom kole podávajú ohromujúce výkony.

Helena Krajčiová a Fabio Belucii
Zobraziť galériu (4)
Helena Krajčiová a Fabio Belucii  (Zdroj: TV Markíza)

Aj keď má úspešná herečka nabitý program, svoje ratolesti s istotou nezanedbáva. Ak má v kolotoči pracovných povinností kúsok voľného času, tak ho jednoznačne trávi práve s nimi. Naposledy bola Helena so svojou rodinou na prechádzke v lese. Zdá sa, že išli  spoločne načerpať nové sily a užiť si prvé jarné dni. 

Spoločný čas, samozrejme, zvečnili aj na fotografiách, ktorými sa hrdá maminka pochválila na svojej sociálnej sieti. No a zábery hovoria za všetko. Helena svoje deti vôbec nezaprie! Anika a Kryštof akoby herečke z oka vypadli. Veď pozrite sami!

Deti Heleny Krajčiovej poriadne
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram H.K.)

Deti Heleny Krajčiovej poriadne
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram H.K.)

Viac o téme: Helena Krajčiová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu