Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Verešová rozbieha biznis v zahraničí: PRÁVNA KANCELÁRIA v Dubaji!

Andrea Verešová rozbieha svoj nový biznis Zobraziť galériu (14)
Andrea Verešová rozbieha svoj nový biznis (Zdroj: Instagram A.V.)

DUBAJ - Slovenská modelka Andrea Verešová (42) sa rozhodla založiť nový biznis a zúročiť svoje skúsenosti ako vyštudovaná právnička. Módu odsunula bokom a začala sa venovať právnym záležitostiam, no nie len tak hocikde.

Miss Slovensko z roku 1999 Andrea Verešová si zrejme povedala, že je asi na čase poriadne a seriózne pracovať. Aj keď kedysi modelka vyštudovala právo v Plzni, viac sa zamerala na svet módy a šoubiznisu. No zdá sa, že sa jej pohľad na veci zmenil.

Verešová rozbieha biznis v
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Instagram AV)

Na svojom Instagrame všetkých poriadne prekvapila, keď zverejnila fotku spoza pracovného stola, seriózne oblečená a bez vyzývavého výstrihu, ako to u nej býva zvykom. „Mám pre vás úžasnú novinku. Naše nové kancelárie sa nachádzajú v AI Hawai Towers - V Trade Centre 1,“ napísala sexi mamička a podnikateľka a ďalej priblížila, aké služby poskytuje.

Andrea Verešová rozbieha svoj biznis
Zobraziť galériu (14)
Andrea Verešová rozbieha svoj biznis  (Zdroj: Instagram A.V.)

„V prípade, že by ste potrebovali akékoľvek právne služby, poradiť s vaším podnikaním, založiť firmu alebo živnosť, vybaviť víza, kúpiť, predať nehnuteľnosť alebo napísať zmluvu, či závet, môžete sa na nás obrátiť aj tu v Dubaji,“ uviedla Andrea z právnickej kancelárie, ktorú si založila v Spojených arabských emirátoch. Jedna z najkrajších Sloveniek tak možno bude občas radiť aj miestnym šejkom. 

Takýto posun v jej kariére by veru asi nikto nečakal. Ktovie, ako dlho jej to vydrží a či sa uchytí medzi silnou konkurenciou právnických žralokov. Každopádne jej držíme palce.

Andrea Verešová rozbieha svoj biznis
Zobraziť galériu (14)
Andrea Verešová rozbieha svoj biznis  (Zdroj: Instagram A.V.)

Viac o téme: Andrea Verešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu