Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Veľký ZVRAT mesiac po rozchode: Markizácka porotkyňa strávila víkend s EX... Hlásia návrat?!

Vrátili sa k sebe? Zobraziť galériu (2)
Vrátili sa k sebe?

PRAHA - Po dlhom šuškaní sa Monika Bagárová (27) na 1. sviatok vianočný rozhodla priznať krach vzťahu s otcom svojej dcéry Makhmudom Muradovom (31). Hovorilo sa dokonca, že dôvodom majú byť nevery MMA zápasníka, hoci on to popieral. No zdá sa, že bojovník neurobil nič, čo by mu speváčka nedokázala odpustiť. Vraj spolu dvojica strávila víkend. Hlásia po mesiaci návrat?!


Pozadie ROZCHODU markizáckej porotkyne: NEVERA?! Romantická večera s jednou, sauna s druhou!


Len v týchto dňoch sa hovorilo minimálne o dvoch ženách, s ktorými mal Makhmud Muradov tráviť čas. A nepôsobili ako jeho kamarátky. O to prekvapivejšie je to, o čom sa šušká najnovšie. Presne mesiac po tom, čo Monika Bagárová priznala krach vzťahu s otcom svojej dcérky, sa teraz zas špekuluje, že si dvojica k sebe opäť hľadá cestu. 

Galéria: Monika Bagárová s dcérkou Rumiou

Sama speváčka po rozchode priznala, že so svojím ex vychádza dobre. „Mediálne je to zbytočne také dramatické. My sme s Machom práve naopak úplne v pohode a fungujeme ako rodičia, ktorí tu sú pre svoje dieťa,“ povedala pre eXtra.cz krátko po priznaní rozchodu. Neskôr na sociálnej sieti Instagram zverejnila slová, ktoré jej sledovateľom nasadili chrobáka do hlavy. 

„Ruminka je náš zmysel života. Obaja pre ňu dýchame a urobíme vždy všetko pre to, aby bola šťastná e nechýbalo jej nič. Tým nemyslím materiálne,“ napísala... A po citáte z Biblie, ktorý zverejnila potom, sa chrobák v hlave zväčšoval. „Keď odpustíte ľuďom ich prehrešky, odpustí tiež nebeský otec vám,“ znie biblický verš. 

No a zdá sa, že špekulácie boli opodstatnené. Zdroj z okolia páru totiž tvrdí, že dvojica sa k sebe vrátila. „Je to comeback. Minimálne časť víkendu trávili spolu,“ prezradila kamarátka s tým, že nemalo ísť čisto o praktické záležitosti. Doteraz sa totiž v dome neďaleko Prahy striedali a všetko robili pre to, aby sa v ňom nestretli. No to už neplatí. 

Monika Bagárová a Makhmud Muradov s dcérkou Rumiou
Zobraziť galériu (2)
Monika Bagárová a Makhmud Muradov s dcérkou Rumiou  (Zdroj: Instagram MB)

Viac o téme: Monika BagárováMakhmud Muradov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu