Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Televízny prestup roka: Do markizáckych Oteckov prichádza najväčšia jojkárska hviezda!

Filip Tůma, Vladimír Kobielsky, Braňo Deák a Marek Fašiang Zobraziť galériu (5)
Filip Tůma, Vladimír Kobielsky, Braňo Deák a Marek Fašiang (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Príde niekto z hercov o flek?! Markizácky seriál Oteckovia je medzi divákmi nesmierne obľúbený. Tí si štyroch otcov a ich rodiny doslova zamilovali. Tvorcovia sa napriek tomu rozhodli pre nečakanú zmenu a do seriálu prichádza nová tvár. Vedeniu v Záhorskej Bystrici sa podarilo zlákať do seriálu najväčšiu jojkársku hviezdu. Reč je o Jánovi Koleníkovi (38), ktorý donedávna hviezdil v seriáli Za sklom. Nahradí známy sexsymbol niektorého zo štvorice hercov?

Známa štvorica hercov Filip Tůma, Braňo Deák, Vladimír Kobielsky a Marek Fašiang sú hlavnými hrdinami markizáckeho seriálu Oteckovia, ktorý je medzi divákmi veľmi obľúbený. Aj napriek tomu sa tvorcovia tohto počinu rozhodli pre obrovskú zmenu.  

Markíze sa totižto podarilo zlákať jednu z najväčších jojkárskych hviezd - Jána Koleníka, ktorý naposledy hviezdil v seriáli Za sklom či predtým v Paneláku. Najnovšie sa má  modorooký fešák objaviť v druhej sérii seriálu Oteckovia. Tá sa podľa našich informácií na televízne obrazovky dostane po letných prázdninách, čo nám potvrdil aj marketingový a PR riaditeľ televízie Markíza Michal Borec. „Ján Koleník sa v Oteckoch objaví na jeseň, ale nebude tam hneď od začiatku,“ odvetil nám.

Rovnako tak sme zisťovali, či nahradí nejakého zo známych tatkov, alebo k nim pribudne ako ďalší otecko. „Nenahradí žiadneho z hercov, ktorí stvárňujú štyroch oteckov, ale postupne sa stane jedným z nich a bude tak 5. otecko. Bude mladším bratom postavy Tamary, ktorú hrá Zuzana Mauréry,“ odvetil topkám Borec. Diváci sa majú rozhodne na čo tešiť. Z Koleníka bude určite sexi tatino...

Viac o téme: Filip TůmaBraňo DeákVladimír KobielskyOteckoviaMarek Fašiang
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu