Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Obrovský šok! Kristína Farkašová sa vydala: Už je z nej pani Tormová

Kristína Farkašová sa vydala. Zobraziť galériu (5)
Kristína Farkašová sa vydala. (Zdroj: Facebook KF)

BRATISLAVA - Herečka Kristína Farkašová (35) prežíva aktuálne jedno z najšťastnejších období svojho života. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, cez víkend sa vydala. Nakoniec sa o novinku podelila aj na sociálnych sieťach. Už je z nej pani Tormová!

Ako sa nám podarilo zistiť, Kristína Farkašová povedala cez víkend svoje áno 36-ročnému partnerovi Petrovi Tormovi. Nakoniec sa touto radostnou novinou pochválila aj na sociálnych sieťach. Tam dnes pridala fotku s obrúčkami. 

„Radostne vám moji milí oznamujem, že som šťastná Pani Tormová. Pán Torma je tiež šťastný,“ napísala k záberu šťastná novomanželka a pridala hashtag - smesazobrali. Ženích sa správou pochválil už v nedeľu. „Viete čo vznikne, keď si K vezme P? P si vezme K. Z lásky. Chceli sme, lebo sme nemuseli,“ napísal.

„Ďakujeme za gratulácie,“ reagovala na našu správu čerstvá pani Tormová, ktorá už nové meno používa aj na sociálnych sieťach. 

Informácia o tom, že herečka s Petrom tvorí pár, sa dostala na verejnosť presne pred rokom. Predtým žila s jojkárskym redaktorom Jurajom Hajdinom, s ktorým má dvojičky Matildu a Elu. Čerstvým novomanželom gratulujeme! 

 

Viac o téme: Kristína Farkašová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu