Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Jojka odvysiela novú šou: Hlavnou hviezdou Jaro Slávik... Neuveríte, na čo sa nechal nahovoriť!

Gurmáni ulice Zobraziť galériu (5)
Gurmáni ulice (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Už túto nedeľu televízia Joj predstaví na svojich obrazovkách nový špeciálny magazín s názvom Gurmáni ulice. Jeho hlavou hviezdou je prísny kat z Talentu Jaro Slávik (43) a spolu s ním sa v šou predstavia aj herec Michal Nemtuda (30) a Ludwig Bagin (40), známy ako poštár z Pošty pre teba. Neuveríte, na čo sa trojica nechala nahovoriť!

Gurmáni ulice

Jaro Slávik je verejnosti známy predovšetkým ako nekompromisný porotcovský kat z obľúbenej šou Česko Slovensko má talent. Aktuálne ho však verejnosť bude mať možnosť spoznať v trochu inom svetle... Hoci aj tento raz bude hodnotiť. Posvieti si však na jedlá z našich ulíc. 

Spolu s hercom a režisérom Michalom Nemtudom a poštárom z Pošty pre teba Ludwigom Baginom bude totiž hviezdou novej jojkárskej šou s názvom Gurmáni ulice. A v pilotnej časti, ktorú Jojka odvysiela už túto nedeľu, sa trojica pustí do jedál, ktoré ponúkali vianočné trhy v Bratislave. 

„Väčšina z nás sa stretla so streetfoodom alebo fastfoodom. Najmä v mestách, kde nemáme čas a žijeme hekticky, si skôr kúpime niečo na ulici, na pumpe, než navaríme poctivé domáce jedlo. A tak mi napadlo, že by som sa mohol povenovať práve všetkým inštitúciám rýchleho stravovania. Ostatne, ja som veľkým fanúšikom tohto typu jedla,“ vysvetlil Slávik, prečo sa na tento projekt dal. 

Viac o téme: Jaro SlávikMichal NemtudaLudwig Bagin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu