Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Slávik bol všetkým na smiech: Vysmiala ho aj Drobová!

Gabriela Drobová, Jaro Slávik Zobraziť galériu (14)
Gabriela Drobová, Jaro Slávik (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Producenta Jara Slávika (42) poznajú Slováci najmä ako nekompromisného kata z jojkárskej šou Česko Slovensko má talent. A hoci občas na obrazovkách ukáže aj svoju zábavnú stránku, málokto si ho vie predstaviť ako uvoľneného človeka s obrovským zmyslom pre humor. A predsa... Nedávno sa objavil v spoločnosti a vďaka tomu, čo tam predvádzal, bol všetkým na smiech. Vysmiala ho ešte aj Gabika Drobová (42)!

Uplynulú nedeľu sa konalo ďalšie z predstavení najdrsnejšej a najpredávanejšej stand up comedy Temné kecy. Stabilnú partičku zabávačov v zložení - Ivo Ladižinský, Fučo Mariňák, Jaro Szabo - tentokrát doplnil aj obávaný porotcovský kat z jojkárskej šou Česko Slovensko má talent Jaro Slávik. A všetkým bol počas večera na smiech.


Lístky na Temné kecy si môžete kúpiť na portáli predpredaj.sk >>


Svojím vystúpením sa totiž postaral o super zábavu. Zaujímalo nás preto, či išlo o jeho premiéru. „Nie, je to už tretie vystúpenie. Raz do roka, takto v januári ma zavolá Ladižo, keď všetci ostatní sú ešte zaneprázdnení, tak im takto fušujem do remesla,“ prezradil pre Topky.sk Slávik. Ten si počas večera rypol do poriadne pikantnej témy - účinky jednotlivých drog prirovnával k správaniu známych politikov. „To je hyperbolizácia, samozrejme sme čistí,“ dodal na margo svojej témy Jaro. 

Na tom sa počas večera dobre zabávala okrem markizáčky Mirky Almásy aj riaditeľka módnej televízie Fashion Tv Gabriela Drobová. „Veľmi som sa bavila, boli sme druhýkrát, aj minule sme sa dobre pobavili a aj teraz výborne, takže určite pôjdeme aj nabudúce,“ povedala nám Drobová. „Jaro Slávik je výborný komik, dobre som sa zabavila, ale pre mňa úplnym topom večera bol Bekim,“ netajila známa Slovenka. 

Rozhovor s Jarom Slávikom

Viac o téme: Gabriela DrobováJaro SlávikTemné kecy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu