Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Obrovský škandál na divadelnom večierku: Opití herci sa pobili kvôli ženám!

Sagvan Tofi a Marian Vojtko sa pobili. Zobraziť galériu (5)
Sagvan Tofi a Marian Vojtko sa pobili. (Zdroj: SITA/Instagram M.V.)

PRAHA - Prúser ako hrom! Na sviatočnom večierku českých divadiel Hybernia a Broadway sa príjemná predvianočná atmosféra poriadne zvrtla. Za všetko môžu herci Sagvan Tofi (53) a Marian Vojtko (44), ktorí sa pobili rovno pred záchodmi. A ako to už pri mužských konfliktoch býva, príčinou boli opäť raz ženy... A alkohol!

Celý konflikt mal vyprovokovať práve Tofi, ktorý si od svojho kolegu vykoledoval prvú ranu. „Išiel som práve z toaliet, keď ma Sagi urazil. Mal asi zrazu pocit, že je veľký producent, nad ktorého nie je. Riešil som to ručne,“ priznal pre český Blesk Vojtko, ktorý je chlap ako hora a meria takmer dva metre. Dostať od neho výprask teda rozhodne nie je žiadna malina.

Marián Vojtko (v strede) je hviezdou českého muzikálu Ples upírov.
Zobraziť galériu (5)
Marián Vojtko (v strede) je hviezdou českého muzikálu Ples upírov.  (Zdroj: Facebook M.V.)

Hoci si herec presný dôvod hádky nepamätá, je mu úplne jasné, o čo medzi ním a jeho kolegom išlo. „Boli v tom určite ženské, proste dvaja kohúti na jednom smetisku,“ povedal Marián s tým, že sa po večierku rozhodol, že sa Sagvanovi ospravedlní, keďže bol dlhé roky jeho mladíckym vzorom. 

To potvrdzuje aj Tofi, ktorý si z celej kauzy ťažkú hlavu nerobí a za všetkým je podľa neho veľké  množstvo vypitého alkoholu. „Hruškovice urobili svoje. Vysvetlili sme si to cez sms správy a sme v pohode,“ uzavrel celý konflikt Sagvan.

Viac o téme: SagvaN TofiMarian Vojtko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu