Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Veľká radosť v Markíze: Juraško a Hágerová dali dieťatku takéto meno!

Diana Hágerová a Roman Juraško sa radujú z dcérky. Zobraziť galériu (7)
Diana Hágerová a Roman Juraško sa radujú z dcérky. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Už sú traja! V Záhorskej Bystrici to dnes žije príjemnými novinkami. Z moderátorov Diany Hágerovej (27) a Romana Juraška (38) sa stali rodičia. Podľa informácií portálu markiza.sk priviedla blondínka na svet dievčatko, ktorému dali meno Izabela.

Len pred pár dňami venovala Diana Hágerová krásny verejný odkaz plný lásky svojmu partnerovi Romanovi Juraškovi, s ktorým tvorí pár päť rokov. „Možno aj vy ste v živote prechádzali obdobím, keď ste si hovorili, že už nikoho nebudete milovať, nikto nebude milovať vás, nebudete už nikdy zažívať chvíle šťastia s niekým iným... A potom to prišlo. Stretli ste človeka, ktorý vás dokázal rozosmiať, porozprávať sa, pohladiť, pochopiť, v jeho očiach ste videli to, čo dlho nie... Lásku. Ja ju tam vidím už roky. A to najväčšie šťastie, láska a dobrodružstvo nás spolu ešte len čaká,” vyznala sa na instagrame blondínka. 

Tá mala nepochybne na mysli aj narodenie ich spoločného potomka. Sympatický párik pred verejnosťou pohlavie bábätka tajil. Ako dnes informoval portál markiza.sk, Diana a Roman sa v tejto chvíli už radujú z krásnej dcérky Izabely.  

Charakteristika mena Izabela

Pôvod mena z hebrejského Isebel, čo znamená "bohom povýšená". Izabely bývajú šarmantné, nadané a cieľavedomé. S prekážkami si dokážu hravo poradiť. Na seba a svoj život majú vysoké nároky. Odporúča sa, aby nositeľky tohto mena neoslovovali zdrobnelinami, či prezývkami, lebo práve v kalendárnom tvare má najväčšiu silu. 

Viac o téme: Roman JuraškoDiana Hágerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu