Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIEME PRVÍ! Nový párik v slovenskom šoubiznise: Zaiskrilo to medzi nimi v Let's dance!

Tento pár sa dal dokopy vďaka Let's dance! Zobraziť galériu (8)
Tento pár sa dal dokopy vďaka Let's dance!

- Tento článok vás pred rokom zaujal najviac - BRATISLAVA - Tak toto by zrejme nikto nečakal! Hoci vznik párov počas tanečnej šou Let's dance už možno považovať za určitú tradíciu, dokopy sa zvyčajne dávajú dvojice, ktoré spolu v súťaži tancujú. Tentokrát však iskra z parketu preskočila rovno do hľadiska. Sympatickému Lukášovi Hojdanovi (30), ktorý tvoril tanečný pár s Evelyn Kramerovou (27), totiž učarovala mladá slovenská herečka. A je to obojstranné!

Dvojicu sme prvýkrát stretli asi pred mesiacom počas obeda v nákupnom centre. Už vtedy to vyzeralo tak, že krásna herečka a tanečník majú viac než kamarátsky vzťah. Keď sme však Mary kontaktovali, priznala nám, že hoci sa s Lukášom v súkromí stretáva, ide o úplne čerstvú záležitosť, ktorá v tom čase trvala ešte len týždeň. 

Po mesiaci je však viac než jasné, že ide o lásku. Talentovanú brunetku, známu z markizáckeho seriálu Kukučka, sme totiž opäť stretli na priamom prenose Let's dance, ktorého sa zúčastňuje viac-menej pravidelne. Dvojica sa už vzájomnými sympatiami nijak netají a počas väčšiny prestávok si Lukáš našiel aspoň chvíľku času, aby sa mohol svojej polovičke venovať. 

Mary Havranová a Lukáš Hojdan tvoria naozaj mimoriadne pekný a sympatický pár.
Zobraziť galériu (8)
Mary Havranová a Lukáš Hojdan tvoria naozaj mimoriadne pekný a sympatický pár.  (Zdroj: archív topky)

Po ukončení živého vysielania už nechýbali ani nežné gestá a do zákulisia sa pár vybral ruka v ruke. „Mary a Lukáš sa už niekoľko týždňov stretávajú a sú si veľmi blízki. Iba slepý by si nevšimol, ako to medzi nimi iskrí,” dozvedeli sme sa od zdroja z prostredia Markízy. Oslovili sme v tejto súvislosti aj samotnú dvojicu, nech nám prezradí, či je ich vzťah už oficiálny. Svoje súkromie sa však rozhodli nekomentovať. No treba uznať, že to dvojici spolu skutočne pristane a držíme palce, aby im spoločné šťastie vydržalo.

Viac o téme: Mária HavranováMary HavranováEva Evelyn KramerováLukáš Hojdan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu