Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

SUPER TAJNÁ svadba Kataríny Hasprovej: Po rokoch odkladania obrad na hrade!

Katarína Hasprová v sobotu povedala svoje áno partnerovi Ivanovi Vojtekovi. Zobraziť galériu (14)
Katarína Hasprová v sobotu povedala svoje áno partnerovi Ivanovi Vojtekovi. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Len pred pár dňami sme na Topkách písali, že Katarína Hasprová (45) kvôli práci už niekoľko rokov odkladá svoju svadbu so snúbencom Ivanom Vojtekom (60). Pýtali sme sa jej, či si na svoj veľký deň v najbližších mesiacoch nájde čas. To sme ešte nevedeli, že brunetka ho má už do bodky naplánovaný - vydala sa v sobotu na Bratislavskom hrade!

Katarína Hasprová plánovala svadbu už pred tromi rokmi. Mala dokonca vybratý aj termín, no nakoniec svoj veľký deň zrušila... Kvôli pracovnej zaneprázdnenosti. A podobne to dopadlo aj nasledujúce roky. Pred pár dňami, keď sme herečku stretli v spoločnosti, sme sa jej preto opýtali, či obrad stihne naplánovať v najbližších mesiacoch. 


Hasprovej večne odkladaná svadba: Herečka radikálne zmenila plány... Vieme prečo!


Opäť ju totiž čaká nabitý pracovný program. No odpovedala nám neurčito. „Uvidíme, či sa to tam bude niekde dať zasunúť. Pokúšame sa. Tak ten jeden deň na tú svadbu hádam nájdem,“ povedala pre Topky.sk nedávno Hasprová. To sme ešte nevedeli, že brunetka má svoju svadbu už do bodky prichystanú. 

Do redakcie nám po tomto článku prišiel tip, že muzikálová herečka sa vydáva v sobotu. Obrad sa konal v krásnych priestoroch na Bratislavskom hrade. A celé to prebiehalo presne tak, ako nám to tmavovláska pred pár dňami opisovala: „Priestor by som chcela pekný, ale celkovo to bude vyzerať komorne – v tom zmysle, že nebudú žiadne zábavy.“

Jej snúbenec totiž nemá rád tradičné svadobné zvyky ako rozbíjanie tanierov, krájanie torty, či dokonca ani vyzdobené autá. „Urobíme to takým jednoduchým, čistým štýlom,“ povedala nám Hasprová. Po obrade, ktorý prebehol okolo štvrtej popoludní v historických priestoroch, sa tak žiadna bujará oslava nekonala a svadobčania sa pobrali preč. 

Katarína Hasprová a jej herecký kolega Ivan Vojtek sa zobrali v sobotu na Bratislavskom hrade.
Zobraziť galériu (14)
Katarína Hasprová a jej herecký kolega Ivan Vojtek sa zobrali v sobotu na Bratislavskom hrade.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac fotiek nevesty nájdete v našej GALÉRII»

Galéria: SUPER TAJNÁ svadba Kataríny Hasprovej: Po rokoch odkladania obrad na hrade!

Viac o téme: Katarína HasprováIvan Vojtek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu