Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Hasprovej svadba: Škrtala hostí a... Toto im nevyšlo!

Katarína Hasprová sa vydala. Zobraziť galériu (8)
Katarína Hasprová sa vydala. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Herečka a speváčka Katarína Hasprová (45) sa minulú sobotu vydala. Svadbu sa snažila utajiť, ale Topky boli pri tom. Brunetka však detaily porozprávala až dnes ráno v Teleráne. Prezradila, ako vyberala hostí a čo im na svadbe kvôli počasiu nevyšlo.

Katarína Hasprová sa chcela vydávať už pred dvomi rokmi. Kvôli pracovným povinnostiam však svadbu odkladala. Len nedávno nám hovorila, že snáď si nejaký ten deň v blízkej budúcnosti nájde a v sobotu už bola pod čepcom. 


SUPER TAJNÁ svadba Kataríny Hasprovej: Po rokoch odkladania obrad na hrade!


Malo ísť o tajnú svadbu a hoci boli Topky pri tom, Katarína o detailoch hovoriť nechcela. Čo-to prezradila dnes v Teleráne. „Nemali sme vlastne ani tú klasickú svadbu, my sme to mali naozaj, že len ten sobáš bol a potom tam priamo tých pozvaných sme trošičku pohostili a potom sme išli každý domov... Teda som sa dozvedela, že niektorí hostia si išli ešte vypiť, ale my sme išli domov,” povedala umelkyňa, ktorá si aj po svadbe nechala priezvisko Hasprová. 

„Ja som to tak cítila vždy, že chcem sa vydať, chcem mať svadbu. Niekto povie, že on na to nepotrebuje ten papier, ale nejde o ten papier, ale o to, že je to taký slávnostný akt, že tým dáte niečo najavo, je to také záväznejšie, naozaj zrazu taký iný pocit má človek, teraz to už môžem aj ja povedať po tej svadbe,” vyznala sa v priamom prenose. 

Ako však prezradila, vyberať hostí na ich veľký deň nebolo vôbec ľahké. „Je to ťažké, ten prvý zoznam bol... Naozaj že bolo viac hostí, ale my sme boli limitovaní aj tým priestorom, museli sme sa prispôsobiť, že do určitého počtu sme sa museli vojsť,” povedala a ako dodala, výber vôbec neurčoval rodinný vzťah. „Nepovedala by som, že bola len rodina, lebo aj v rodine máš ľudí, ktorí ti nie sú blízki, alebo sa nesprávajú pekne, vlastne sa nesprávajú ako rodina... Pozvali sme ľudí, ktorých máme radi, s ktorými sme radi, ktorí sú nám blízki, s ktorými sme spolupracovali, takže taký mix,” uviedla. 

Zaujímavé je, že po všetkých ťažkostiach a niekoľkých odkladaniach svadby jej nakoniec vyšla na mesiac, ktorý Katka zbožňuje. September má rada kvôli počasiu, dokonca sa vtedy narodila a aj so svojím teraz už manželom sa zoznámila v septembri. Počasie ju však nakoniec trochu potrápilo. „Mali sme byť vonku v takých záhradách, ale to nevyšlo kvôli dažďu,” priznala menšie problémy. 

Z Kataríny Hasprovej je od soboty vydatá pani.
Zobraziť galériu (8)
Z Kataríny Hasprovej je od soboty vydatá pani.

Viac o téme: TeleránoKatarína Hasprová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu