Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Prvý párik na Farme?! Takto to medzi nimi iskrí, ale... Veď ona má snúbenca!

Medzi Evou Zelníkovou a Stanislavom Mázdikom to podľa kolegov z Farmy poriadne iskrí. Zobraziť galériu (18)
Medzi Evou Zelníkovou a Stanislavom Mázdikom to podľa kolegov z Farmy poriadne iskrí. (Zdroj: TV MARKÍZA)

ZÁZRIVÁ - Televízia Markíza včera predstavila svojim divákom dvanástku odvážlivcov, ktorí nabrali odvahu bojovať v drsných podmienkach deviatej Farmy o rozprávkovú výhru 75 000 eur. Súťažiaci sa na statku nachádzajú len približne 3 týždne a... Zdá sa, že to medzi dvomi z nich už začalo poriadne iskriť. Reč je o Eve Zelníkovej (22) a Stanislavovi Mázdikovi (30). No má to celé jeden veľký háčik - blondínku doma čaká snúbenec!

V uplynulých rokoch televízia Markíza priniesla svojim divákom už 8 sérií statkárskej reality šou Farma. Aktuálne na obrazovkách odštartovala deviata. A vyzerá to tak, že podobne ako v tých predchádzajúcich, aj v tejto sa pred kamerami začala rodiť láska.

Podozrivo blízko k sebe totiž začali mať 22-ročná Žilinčanka Eva Zelníková a o 8 rokov starší Stanislav Mázdik. Svedčia o tom aj zábery, ktoré sa vo štvrtok večer objavili v úvodnej epizóde reality šou. Plavovláska v objatí charizmatického čašníka, vzájomné bozky na líca, nežné škrabkanie a neustále dotyky.

Celé to má však jeden podstatný háčik - vyzývavá plavovláska má totiž doma priateľa. A vzťah sa to zdá byť pomerne vážny. Koncom minulého roka si totiž svalnatý mladík pred svojou láskou pokľakol a odvtedy Eva nosí na prstenníku zásnubný prsteň. 

O to prekvapivejší je fakt, že kráska pred kamerami svoje sympatie nijako neskrýva, čo si napokon všimli aj jej spolubojovníci. „No tak Evička má priateľa, to je pravda, ale vieš, ako sa povie: 100 frajerov, jeden muž. Nevieš, čo sa môže stať, môžeme mať aj svadbu na farme. Tak to všetko vyzerá, že tam iskrička nejaká je,“ okomentovala situáciu Janka Volnová.

A ani Stano by zrejme s románikom pred kamerami problém nemal. Podľa slov jeho kamaráta „je dosť na baby a veľa ich strieda.“ „Keby som stretol ženu, tak určite by som sa nebránil, keby malo k niečomu dôjsť,“ povedal pred príchodom na statok Mázdik. No nechajme sa prekvapiť, ako sa vzťah zadanej Evy a prelietavého Stana napokon vyvinie...

Viac o téme: Eva ZelníkováStanislav Mázdik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu