Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Románik zadanej Evy s kolegom z Farmy: Snúbenec prehovoril!

Eva Zelníková so snúbencom Matúšom. Zobraziť galériu (11)
Eva Zelníková so snúbencom Matúšom. (Zdroj: Facebook E.Z.)

ZÁZRIVÁ - Deviata séria markizáckej reality šou Farma sa začala objavovať na televíznych obrazovkách len minulý týždeň, no niektorí zo súťažiacich už na seba stihli strhnúť pozornosť. O plavovlasej kráske Eve Zelníkovej (22) sa na statku začalo hovoriť v súvislosti s kolegom Stanom Mázdikom (30). Medzi dvojicou to podľa ich kolegov začalo iskriť... Háčikom však je, že blondínka má doma snúbenca. Ten prehovoril pre topky!

Už v úvodných častiach deviatej série začína byť zjavné, že súťažiaci Eva Zelníková a Stanislav Mázdik majú k sebe blízko. Dôkazom sú aj zábery, na ktorých bola plavovláska v objatí charizmatického čašníka, vymieňali si bozky na líca či sa nežne škrabkali. Celé to má však jeden podstatný háčik - sexi blondínku doma čaká snúbenec Matúš. 


Prvý párik na Farme?! Takto to medzi nimi iskrí, ale... Veď ona má snúbenca!


Zaujímalo nás preto, čo na dianie na Farme hovorí. „Tak v prvom rade, ja svojej snúbenici verím na 100 %. Viem, aká je a toto, čo sa deje na Farme, je určite všetko podľa scenára a postrihané tak, aby sa malo o čom písať. Viem, aká je Evka a že by nič také neurobila,“ povedal nám milujúci partner, ktorý na jej bozkoch s kolegom nič zlé nevidí. „Na záberoch sú iba obyčajné pusy na čelo,“ dodal pre Topky.sk Matúš. 

Ten si myslí, že jeho priateľka našla v Stanovi Mázdikovi oporu. „Musia to tam mať strašne ťažké, takže predpokladám, že si našli v sebe oporu a pomáhajú si. Evka je veľmi slušné, dobre vychované dievča,“ nešetrí superlatívmi na adresu snúbenice Evin priateľ, ktorý by sa s ňou vraj nikdy nerozišiel kvôli jej správaniu na Farme. „Vzťah s Evkou by som nikdy neprerušil, všetko je o dôvere a ja jej dôverujem. Viem, aká je,“ dodal na záver Matúš. 

Viac o téme: Eva ZelníkováStanislav Mázdik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu