Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Skutok sa nestal a... Prepustený kriminálnik podal trestné oznámenie na markizáčku Kövešovú!

Kristína Kövešová Zobraziť galériu (5)
Kristína Kövešová (Zdroj: Facebook K.K.)

BRATISLAVA – Tak to si snáď robia srandu! Len prednedávnom sme čitateľov Topiek informovali, že reportérke Kristíne Kövešovej (34) sa podarilo klepnúť po prstoch nebezpečnému kriminálnikovi, ktorý sa jej vyhrážal so zbraňou a údajne mal takto ovplyvňovať aj niekoľkých ďalších neznámych ľudí, s ktorými prišiel do kontaktu. Muža nakoniec odviedla polícia, bol obvinený z nebezpečného vyhrážania a chvíľu to vyzeralo tak, že si verejnosť konečne môže vydýchnuť. A dnes? Tomu neuveríte!

Skutok sa totiž opäť nestal! Anton Stojka, ktorý bol obvinený, zadržaný a mal stráviť čas vo väzbe, sa z ničoho nič dostal na slobodu. O tú sa postaral trnavský prokurátor Adam Petrovič, ktorý delikventa neskôr dokonca zbavil všetkých obvinení. Vyšetrovanie však napokon zastavila aj polícia. Podľa tej totiž nejde o žiadny trestný čin.

Tým však tento výsmech verejnosti a slovenským občanom ani zďaleka nekončí. Prepustený kriminálnik totiž najnovšie podal trestné oznámenie za krivé obvinenie na samotnú Kristínu Kövešovú. Práve tá totiž konala v záujme ľudí tam, kde sa kompetentní nečinia. Zaujímalo nás, ako postup úradov vníma ona sama. „Skutok sa opäť nestal! Prokurátor nakoniec rozhodol, že nikto sa mi so zbraňou nevyhrážal, a to aj napriek tomu, že všetko je zachytené na kamere. Budú to riešiť len ako priestupok. Je to smutné, no realita na Slovensku,“ povedala nám sklamane odvážna markizácka redaktorka.

Muža, ktorý sa Kristíne vyhrážal so zbraňou, nakoniec prepustili.
Zobraziť galériu (5)
Muža, ktorý sa Kristíne vyhrážal so zbraňou, nakoniec prepustili.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Z toho, že je momentálne podané trestné oznámenie na ňu samú si však príliš ťažkú hlavu nerobí. Jej záujmy sú totiž predovšetkým verejné. „Čo sa týka trestného podania od Antona Stojku na mňa za krivé obvinenie? Je to muž s bohatou kriminálnou minulosťou a tento krok beriem len ako strategický z jeho strany, no nezastraší ma ani tým. Verím, že pravda vždy vyjde na povrch a čoskoro sa dozvieme, čím a ako sa tento muž živí. Nikdy neprestanem bojovať za spravodlivosť a dobro a nenechám sa zastrašiť ani nezmyselnými trestnými podaniami od kriminálnikov,“ vyhlásila brunetka, ktorá si vďaka svojej nebojácnosti za posledné obdobie získala uznanie obrovského množstva ľudí. 

„A ešte by som rada dodala, že tu vôbec nejde o mňa, ja som novinárka, ktorá robí svoju prácu. Ide ale o ľudí , ktorí sa s touto skupinkou denne stretávajú na odpočívadlách a nevedia si pomôcť. Podľa mojich informácií pán Stojka zbraň ukazoval už viacerým ľuďom, vždy keď chceli na nich volať políciu. Im kto a kedy pomôže?“ zamyslela sa Kristína, ktorá verí, že spravodlivosti sa nakoniec predsa len dočkáme, hoci to vďaka (ne)činnosti kompetentných orgánov zrejme nebude práve jednoduché. 

Viac o téme: ReflexKristína Kövešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu