Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známa markizáčka na hranici života a smrti: Po vyhrážkach a útokoch prišlo... Tak TOTO si vážne zaslúžila!

Kristína Kövešová Zobraziť galériu (10)
Kristína Kövešová (Zdroj: Instagram K.K.)

BRATISLAVA - O markizáčke Kristíne Kövešovej (34) bolo v poslednom období počuť najmä v súvislosti s jej odvážnymi reportážami, v ktorých upozorňuje na doposiaľ prehliadané problémy. Niet preto divu, že sa často pri svojej práci ocitne doslova na hranici života a smrti. Veď už na ňu zaútočili, vyhrážali sa jej, dokonca po nej aj strieľali... To, čo prišlo teraz, si preto vážne zaslúžila!

Kristína Kövešová sa kvôli svojej práci často pohybuje na hranici života a smrti. Neraz sa totiž pri tvorbe svojej reportáže ocitla vo veľmi nebezpečnej situácii. Veď nie je to tak dávno, čo po markizáčke strieľali, vyhrážali sa jej, či po nej dokonca hádzali obrovské kamene. 


Hororové chvíle markizáčky Kövešovej: V noci po nej strieľali!


O to viac zrejme človeka v jej situácii poteší, keď si ľudia jeho prácu všímajú, či dokonca ju aj ocenia. V priestoroch bratislavského Primaciálneho paláca sa v pondelok konal slávnostný program pri príležitosti odovzdávania siedmeho ročníka ankety Osobnosť Bratislavy 2017. No a jedno z ocenení za prínos pre Bratislavu si odniesla aj Kristína. 

Redaktorka sa úspechom pochválila na svojom Instagrame. „Zlatíčka moje, táto cena patrí vám - všetkým dobrým ľuďom, ktorí mi pomáhajú. Osobnosť Bratislavy! Verím v dobro a spravodlivosť... A som vďačná za všetkých dobrých ľudí... Ľúbim vás,“ napísala k fotke s ocenením Kövešová. Tú sme v tejto súvislosti aj oslovili, nech nám prezradí, aké má z ocenenia pocity.

„Cenu prijímam s obrovskou vďakou a pokorou. Nepatrí ale mne - ale všetkým dobrým ľuďom, ktorých denne stretávam - či už na ulici alebo mi píšu, pomáhajú a veria. Len vďaka nim môžem robiť to, čo robím. Ako novinárka vždy budem bojovať, a to aj keď po mne strieľajú či hádžu kamene... Ako človek verím v dobro a cítim, že práve teraz ho ľudstvo veľmi potrebuje... Možno som naivná, no verím, že spoločne môžeme zmeniť svet k lepšiemu. Naučila som sa, že v živote nie je dôležitá sláva a peniaze, ale niečo úplne iné,“ vyjadrila sa pre Topky.sk markizácka redaktorka. Gratulujeme, Kristína a len tak ďalej!

Viac o téme: Kristína Kövešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu