Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Puškárová sa vyjadrila na adresu svojej svokry: To vážne?!

 Zlatica Švajdová Puškárová Zobraziť galériu (6)
Zlatica Švajdová Puškárová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Úha, tak toto je niečo! Nie je žiadnym tajomstvom, že množstvo ľudí má problém dobre vychádzať s rodičmi svojho partnera. Kameňom úrazu sú pritom najčastejšie práve svokry, ktoré vedia bez problémov svoje nevesty dostať do stavu zúfalstva. Zlatica Švajdová Puškárová (40) sa o tej svojej najnovšie vyjadrila poriadne šokujúco!

Ak by ste však čakali, že medzi dvoma najdôležitejšími ženami v živote Patrika Švajdu (40) panuje klasická nevraživosť, ste na omyle. Zlatica si totiž svoju svokru nevie vynachváliť a dokázala to aj krásnym verejným poďakovaním, ktoré napísala na sociálnu sieť. Blondínkina svokra je evidentne naozajstný poklad.

„Mala som šťastie, že môj život ovplyvnilo 5 silných, pre mňa výnimočných žien,“ napísala populárna moderátorka, ktorá do zoznamu okrem svojej maminy a starých mám nezabudla na záver zahrnúť ani pani Švajdovú. „Moja svokra Martička, ktorej starostlivosť nepozná hraníc. Všetky mi dali veľa lásky, smiechu, sily, poznania, múdrosti. Naučili ma nevzdávať sa, neľutovať, milovať svet,“ vyznala sa úprimne Zlatica.

Je teda jasné, že Patrikova mama je pre Zlaticu obrovskou oporou a aktívne jej pomáha aj počas materskej dovolenky. „Sprevádzali ma životom, ukázali mi, ako byť dobrou mamou, vytvorili zázemie a množstvo zážitkov a spomienok, ktoré si ponesiem navždy,“ dodala na adresu svojich milovaných žien blondínka. Veru, takýto vzťah so partnerovou matkou by si s ňou určite vymenila nejedna dáma. Svokry totiž občas vedia svojim nevestám naozaj nepekne zavariť. 

Puškárová sa vyjadrila na
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram Z.Š.P.)

Puskarova z porodnice

Viac o téme: Patrik ŠvajdaZlatica Švajdová Puškárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu