Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Blbý a blbší v správach: Takýto trapas spôsobili Puškárová a Švajda v Televíznych novinách!

Patrik Švajda a Zlatica Švajdová Puškárová Zobraziť galériu (6)
Patrik Švajda a Zlatica Švajdová Puškárová

BRATISLAVA - Toto v Televíznych novinách už dávno nebolo! Zlatica Švajdová Puškárová (40) a Patrik Švajda (46) majú s nečakanými situáciami v živom vysielaní markizáckych Televíznych novín už bohaté skúsenosti. Včerajší záver spravodajstva, kde oznamovali, čo divákov čaká v televíznom programe, však plavovlasú moderátorku prekvapil natoľko, že sa nedokázala ovládnuť a začala sa nekontrolovateľne smiať. A nebola sama.

Uvádzať priamy prenos je vždy veľmi náročné pre každého moderátora, ktorý si musí dávať pozor doslova na všetko – ako vyzerá, čo hovorí a akým spôsobom. No keď nastane nečakaná situácia, občas ide toto všetko úplne bokom a človek zareaguje tak, ako by možno ani nechcel.

Práve to sa včera večer stalo aj známym tváram markizáckeho hlavného spravodajstva. Na obraze sa prekvapivo objavila Zlatica Puškárová, ktorá bola doteraz na materskej dovolenke, a jej manžel Patrik Švajda. Páriku, ktorý v závere správ oznamoval filmy, ktoré si môžu televízni diváci pozrieť v ten večer, sa pritrafil v priamom prenose trapas.

„...bláznivá komédia Blbý a blbší sú späť,“ zahlásila Zlatica a jemne sa zasmiala. Neskôr Patrik dodal ďalšie filmy a obaja sa otočili na šporťáka Petra Varinského, ktorému tiež mykalo kútikmi.  Švajda sa preto spýtal: „Peťo vitaj, a čo ťa tak rozosmialo?“ Vtedy kamera snímala už aj Varinského, ktorý sa smial a k nemu sa ešte hlasnejším smiechom pridala aj Zlatica. „Blbý a blbší a k tomu ešte Nezničiteľní?“ spytoval sa Švajda. „Dobre, nechajme to tak,“ snažila sa zaraziť ďalší výbuch smiechu Puškárová. 

Pri pohľade na Varinského sa však opäť všetci hlasno rozosmiali. Svoje emócie jednoducho nedokázali v tú chvíľu potlačiť a nekontrolovateľným smiechom si vyrobili menší trapas, ktorý by sa v spravodajstve nemal stávať. V podobnej situácii sa však Zlatica Puškárová s Patrikom Švajdom už ocitli aj v minulosti, a to niekoľkokrát. Nuž, aj oni sú len ľudia a takéto nečakané situácie jednoducho živé vysielanie prináša. 

Moderátori sa v priamom prenose na konci správ hlasno rozosmiali.
Zobraziť galériu (6)
Moderátori sa v priamom prenose na konci správ hlasno rozosmiali.

Viac o téme: Patrik ŠvajdaZlatica Švajdová Puškárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu