Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Svadba Surovcovej a Gáboríka: Čírová ako nebezpečná Bond girl a MEGA ohňostroj, kvôli ktorému boli problémy!

Marián Gáborík a Ivana Surovcová sa včera zobrali. Zobraziť galériu (6)
Marián Gáborík a Ivana Surovcová sa včera zobrali. (Zdroj: Topky.sk)

TOMÁŠOV - Tanečnica známa z markizáckeho Let's Dance Ivana Surovcová (30) a úspešný hokejový útočník Marián Gáborík (35) si v piatok popoludní povedali svoje áno. Medzi hosťami nechýbala speváčka Mária Čírová (28), ktorá počas večera pútala pozornosť imidžom nebezpečnej Bond girl. A svadobčania si chvíľu pred polnocou vychutnali aj krásny ohňostroj, ale... Sprevádzali ho vraj nepríjemné problémy!

Záver pracovného týždňa patril svadbe Ivany Surovcovej a Mariána Gáboríka. Dvojica si svoje áno povedala v kaštieli v Tomášove a obradu sa zúčastnilo mnoho známych osobností športového aj šoubiznisového sveta. 


Surovcová a Gáborík sú už svoji: Známy Slovák svadbu takmer zmeškal a... Neuveríte, koľko manželia vysolili za nápoje!


Medzi pozvanými nechýbala ani speváčka Mária Čírová, ktorá sa ako jedna z mála na sociálnych sieťach pochválila fotkou z veselice. Hovorí sa, že svadobčania mali prísny zákaz zverejňovať akékoľvek zábery z kaštieľa. Blondínka sa však pochválila iba svojím svadobným lookom. 

A pri pohľade na ňu je jasné, že patrila k najvýraznejším hosťom večera - do Tomášova totiž dorazila v čiernych obtiahnutých šatách s vysokým rozparkom a na očiach mala štýlové okuliare. Na prvý pohľad pôsobila ako nebezpečne zvodná Bond girl, čo si napokon napísala aj do hashtagu k fotke.

Chvíľu pred polnocou sa nad kaštieľom objavil obrovský ohňostroj, ktorý trval niekoľko minút. No táto krása vraj stála manželov kopec nervov. Podľa našich informácií s nim totiž miestni obyvatelia nesúhlasili. Vraj dokonca prišli vyjednávať, že ak chcú klinec večer v podobe delobuchov, musí sa odohrať pred 22:00, teda v čase, kedy ešte neplatí nočný pokoj. 

Zdá sa však, že napokon sa dvojici tento problém podarilo vyriešiť. Ohňostroj totiž začal len pár minút pred polnocou. A že išlo o veľkú záležitosť, sa môžete presvedčiť vo videu pod článkom.

ohňostroj - Svadba Surovcová, Gáborík

Viac o téme: Marián GáboríkIvana Surovcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu