Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Svadba Gáboríkovcov DEŇ PO: Prehovoril Mariánov brat aj mama a... Ups, ona nevie, ako sa volá jej nevesta?!

Ivana Surovcová sa vydala za Mariána Gáboríka. Zobraziť galériu (8)
Ivana Surovcová sa vydala za Mariána Gáboríka. (Zdroj: Instagram)

TOMÁŠOV - Juj, tak tomu sa povie menší trapas! Hoci Ivana Surovcová (30) a Marián Gáborík (35) tvoria pár už šesť rokov a v piatok si povedali svoje "áno" v kaštieli v Tomášove, novopečená svokra tanečnice sa po veselici nevyhla drobnému faux pas. Svoju nevestu totiž aj napriek dlhoročnej známosti omylom premenovala.

Toto Ivanu zrejme veľmi nepoteší. Mamu jej manžela totiž náš kameraman zastihol v sobotu ráno pri odchode z kaštieľa a padla otázka, čo sa jej na svadbe najviac páčilo. „Všetko. Všetko, boli krásni obidvaja no a Iveta... ehm, a Ivka, bola zvlášť krásna,“ povedala v rýchlosti pani Silvia, pričom svoju nevestu omylom premenovala.

Ivana Surovcová a Marián Gáborík tvoria skutočne prekrásny mladomanželský pár.
Zobraziť galériu (8)
Ivana Surovcová a Marián Gáborík tvoria skutočne prekrásny mladomanželský pár.  (Zdroj: Instagram)

Ako sa hovorí, občas sa utne aj majster tesár, a hoci by po dlhoročnom vzťahu pani Gáboríková meno synovej manželky mala ovládať aj o polnoci, veríme, že išlo iba o drobný kiks. Dojatie a tréma z verejného záujmu zrejme zapôsobili aj na mamu jednej z našich najväčších hokejových hviezd. Takáto dôležitá rodinná udalosť sa predsa nedeje každý deň. 

A o tom, že svadba bola skutočne veľkolepá, svedčí okrem doteraz zverejnených fotografíí aj skutočnosť, že len nápoje mali mladomanželov vyjsť na približne 15 000€ a na svadbe tesne pred polnocou nechýbal ani veľkolepý ohňostroj. Tento fakt koniec koncov potvrdil aj Gáboríkov otec. „Personál povedal, že takúto svadbu tu ešte nemali,“ smial sa mimo kamerový záznam.

Ak vás zaujíma, ako sa na svadbe páčilo Mariánovmu bratovi, aký dostali mladomanželia dar, či zábery na honosnú kvetinovú výzdobu a zákusky, pozrite si nasledujúce video. 

deň po - Svadba Gáboríkovcov

Viac o svadbe si prečítate tu:

Viac o téme: Marián GáboríkIvana SurovcováIvana Gáborík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu