Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tajomstvo Puskailera a Abbie odhalené: Toto skrývali pred svetom!

Thomas Puskailer s manželkou Abbie. Zobraziť galériu (5)
Thomas Puskailer s manželkou Abbie. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Budú traja! Thomas Puskailer (36) a jeho manželka Abbie majú po šiestich rokoch manželstva obrovský dôvod na radosť. Už pred pár dňami sme sa dvojice pýtali, či čakajú bábätko, vtedy však ešte všetko zapierali. No dnes je už tajomstvám koniec. Aktuálne totiž priznali, že čoskoro do ich rodinky pribudne prírastok.

Thomas Puskailer a Abbie Guilding si svoje áno povedali v roku 2011 po šiestich rokoch vzťahu. A dnes, po šiestich rokoch manželstva, majú opäť veľký dôvod na radosť.

Už pred týždňom, na premiére filmu Transformers, sme sa dvojice pýtali, či sú v radostnom očakávaní - blondínke sa totiž pod tričkom črtalo bruško. Na našu otázku však spevák odpovedal strohým „nie“ a jeho pani manželka s nie práve nadšeným výrazom tváre odišla na toaletu. 

Dnes je však už tajnostiam koniec. Dvojica sa totiž na sociálnej sieti Instagram pochválila, že čoskoro budú traja. „Máme radostnú správu, to sa nedá opísať slovami, ako sa z toho tešíme. Je to skutočný zázrak! Najväčší dar,“ napísal k fotke s malými detskými teniskami a tehotnou manželkou budúci otec. Gratulujeme!

 

Viac o téme: Thomas Puskailer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu