Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nová posila v Markíze: Ďalší známy spevák ako redaktor... Neuveríte!

Teleráno Zobraziť galériu (6)
Teleráno

BRATISLAVA - Tak toto bude poriadna prča! Po tom, ako sme nedávno čitateľom priniesli informáciu, že do markizáckeho Telerána zlanárili ako redaktorku šoubiznisu speváčku Dášu Šarközyovú alias Mambu (27), teraz prišlo ďalšie prekvapenie. V rovnakej relácii sa totiž ako posila objavil Thomas Puskailer (36)

Thomas má teda ďalší poriadny dôvod na radosť. Len pred pár dňami sa prevalilo, že spolu s manželkou Abbie čakajú vytúžené bábätko a teraz mu dokonca pribudol parádny džob, z ktorého sa podľa vlastných slov neskutočne teší. „Ja som prišiel na casting do Markízy, spravil som testy a následne sa šéfka Telerána spýtala, či by som mal záujem ísť do jedného projektu, ktorý pre mňa s dramaturgom Telerána vymysleli. Vznikol taký nápad, že Thomas po slovensky. Mám aj také turné teraz, kde spievam aj skladby po slovensky, je to pre mňa prvýkrát,“ povedal nám, keď sme sa ho spýtali, ako sa vôbec k tejto práci dostal.

Sympatickému spevákovi pomohlo aj jeho pozitívne vyžarovanie a otvorený vzťah s ľuďmi. „No a s tým prišiel aj ten nápad. Pretože ja sa s každým rád porozprávam, stretávam veľa zaujímavých ľudí a často mi povedia veľmi inšpiratívne príbehy. Tamare a Štefanovi sa to zapáčilo a že čo keby som s nimi robil také mini rozhovory len na telefón. Tak som povedal, že som úplne za, veď už také maličké skúsenosti mám, robím totiž miniblogy k Boybandu,“ povedal nám Thomas, na ktorého boli už po prvej časti jeho reportáže pozitívne ohlasy.

Thomas Puskailer a jeho premiéra v Teleráne.
Zobraziť galériu (6)
Thomas Puskailer a jeho premiéra v Teleráne.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Ako sám hovorí, práca ho baví a z kontaktu s novými ľuďmi sa vyslovene teší. „Sú to zaujímaví ľudia. Či už astronautka Michaela, ktorá minulý týždeň vystrelila do vesmíru prvú slovenskú družicu, ale mal som si čo povedať aj s predavačom melónov na ceste či chalanom, čo chce robiť najlepšiu kávu na Slovensku.  Na Slovensku má veľa ľudí neskutočnú prácu, v ktorej sa chcú vzdelávať, baví ich to a má to pre nich zmysel, aj keby si niekto pomyslel, že čo na tej práci vôbec môže byť zaujímavé. Hrozne ma to baví,“ povedal nám nadšene Thomas.

Táto práca má však pre neho aj špecifický prínos. „Vyvrcholí to v tom, že sa vždy naučím nejaké nové slovíčko, čo som predtým nepoznal. Dokonca niektoré také, ktoré bežne nepoznajú ani Slováci, keďže ide o špecifickú reč konkrétneho kraja,“ porozprával nám. A čo za slovo sa teda naučil naposledy? „Hutoríme. To je po šarišsky,“ pochválil sa nám so smiechom spevák, vďaka ktorému sa teraz divákom Telerána bude chystať do práce príjemnejšie, keďže nás zaručene svojou milou slovenčinou každé ráno poriadne pobaví. 

Viac o téme: Thomas PuskailerTeleráno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu