Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Mojsejová po svadbe: Naďalej randí s mladým zajačikom?! Pozrite, takto si s ním hrkúta...

Nora Mojsejová Zobraziť galériu (5)
Nora Mojsejová

BRATISLAVA – Pred viac ako pol rokom sa najznámejšia východniarka Nora Mojsejová (59) priznala, že randí s istým mladíkom, v tom čase však ešte nebola vydatá. Teraz je však všetko inak a bývalá milionárka je už pod čepcom. Nedávno si totiž zobrala Františka Kabrheľa alias Versačeho. No ako sa zdá, v kontakte so zajačikom ostala. Svedčí o tom ich konverzácia na sociálnej sieti. Zaujímalo nás preto, ako to medzi ňou a mladíkom je. Randia spolu?

Podnikateľka Nora Mojsejová, ktorá roky hviezdila na televíznych obrazovkách, a neskôr si vyše roka odsedela za mrežami, si teraz už 2 roky užíva slobodu v ústraní. Napriek tomu je so svojimi fanúšikmi v kontakte, a to na sociálnej sieti, kde pridáva nielen svoje fotografie, ale bez problémov s hocikým diskutuje.

Na prekvapenie mnohých sa pod jej nedávnym príspevkom rozbehla debata aj s mužom, s ktorým bola kedysi spájaná. Išlo o mladíka Marka, ku ktorému sa východniarka pred pol rokom vyjadrila, že s ním randí. „Neviem, či je to vážny vzťah... Je to Slovák, ale nie je z Košíc, ani z Bratislavy. Známy nie je, ešte len bude,“ povedala vtedy so smiechom Nora. Či to bola pravda, alebo si robila žarty, nevedno... Jedno je však isté, dnes je z nej už vydatá pani.

Začiatkom januára tohto roku si zobrala za muža Františka Kabrheľa. Napriek tomu je naďalej s mladíkom v kontakte a verejne si spolu hrkútajú aj na Facebooku. Z konverzácie pod jej príspevkom, kde si písala i s kamarátom Erikom, ktorého zjavne poznajú obaja, bolo cítiť, že ide o dôverný vzťah. Zaujímalo nás preto, či sú iba kamaráti, alebo spolu naozaj randia. „Sme iba kamaráti, nič medzi nami nie je. Občas si napíšeme, to je celé,“ povedala nám Mojsejová, ktorá nevidí problém v tom, že si píše aj s inými mužmi. Však prečo nie, keď to jej manželovi nevadí...

Konverzácia Mojsejovej a jej údajného niekdajšieho mladého zajačika.
Zobraziť galériu (5)
Konverzácia Mojsejovej a jej údajného niekdajšieho mladého zajačika.

Viac o téme: Nora Mojsejová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu