Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mojsejová trpko oľutovala: Toto by už nikdy nespravila!

Nora Mojsejová Zobraziť galériu (10)
Nora Mojsejová

MAĎARSKO – Toto sa nemalo stať! Najznámejšia východniarka Nora Kabrheľová Mojsejová (58) sa za posledné roky výrazne zmenila. A nielen, čo sa jej výzoru týka. Kedysi nekompromisná, bohatá a tvrdá žena dnes žije pokojným životom. My sme ju navštívili, vyspovedali a zistili sme, čo v živote najviac ľutuje. A nebolo to iba manželstvo s Mojsejom!

Je z nej iný človek! Dlhé roky poznali Slováci Noru Mojsejovú ako bohatú, nekompromisnú blondínku, ktorá si nedáva servítku pred ústa a na rovinu povie hocikomu hocičo. Málokto si však už pamätá, že do povedomia verejnosti sa dostala spolu s manželom Braňom Mojsejom vďaka markizáckej šou Vilomeniny. Tá odštartovala šialenstvo menom Mojsejovci. To trvalo dlhé roky, až prišiel takmer po 10 rokoch ich rozvod. Nielen kvôli jeho alkoholizmu to Nora už nevydržala.

Nora Kabrhelova Mojsejová pozdrav

Pred takmer 4-rokmi sa jej však život prevrátil úplne naruby, dostala sa do väzby, vďaka čomu – ako sama priznáva – sa jej otvorili oči a mnohé veci berie inak ako predtým. Zmenila sa, nielen čo sa výzoru a hmotných statkov týka, ale aj povahy. Preto nás zaujímalo, ako sa po rokoch díva na túto šou, ktorá z nej spravila mediálne známeho človeka a či toto účinkovanie neľutuje.

„Ľutujem, veľmi to ľutujem. Šoubiznis je jedna kategória, niektorí ľudia tam patria – ako speváci, herci, umelci, ale čo sa týka reality šou, tak to nie je šoubiznis, to je zbierka blbcov, prepáčte, vrátane mňa. Neviem to pochopiť, po tom všetkom, čo som prežila, ako som sa tam dostala, že som na toto pristala. To si vyčítam dodnes. Bola to veľká chyba v mojom živote, najväčšia, ktorú som mohla urobiť. Pretože som tým tupým mozgom, ktorý som vtedy mala, nedokázala vyhodnotiť situáciu a nevedela som, čo sú to médiá, akú obrovskú silu majú. Pretože ja som predtým ani bulvár nečítala. Ja som si pozrela televízne noviny, pozrela som si dobrý film, prečítala som si možno dobrú knihu. Keby som sa mala dnes rozhodnúť, tak nikdy v živote,“ priznala rázne Nora. Dokonca jej medializáciu ťažko znášalo aj jej okolie.

 „Čo sa týka mojej rodiny, bola pohoršená. Samozrejme, že neboli tým nadšení a nejaké okolie, čo sa týka mojej osoby, teraz nehovorím o okolí Mojsejovom, ale o svojom, nikto z nich nebol nadšený, nikto,“ netajila bývalá podnikateľka, ktorá okrem účinkovania v šou ľutuje aj manželstvo s Mojsejom. Viac o ich manželstve, prečo to skončilo, čo všetko musela Nora v manželstve pretrpieť i to, či sú v kontakte, sa dozviete zajtra.

Viac o téme: Nora MojsejováBraňo MojsejFrantišek Kabrheľ
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu