Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Tragéd roka? Toto si Bezdeda nezaslúžil!

Tomáš Bezdeda Zobraziť galériu (5)
Tomáš Bezdeda (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Fúha! Tretia séria Tvojej tváre už pozná svojho šampióna. Diváci si tak v pondelok večer posledný raz vychutnali zábavnú šou plnú veľkolepých premien. Za skvelými výkonmi účinkujúcich sa ale okrem iného skrývali aj hodiny tvrdej driny, či už na speváckej, hereckej alebo tanečnej úrovni. A tak je pochopiteľné, že nie každému sa túto neľahkú výzvu podarilo splniť vždy na sto percent. Príkladom môže byť spevák Tomáš Bezdeda (31), ktorý si za svoje nepodarené tanečné kreácie dokonca vyslúžil aj poriadne nelichotivý titul!

Tretia séria obľúbenej šou Tvoja tvár znie povedome vyvrcholila v pondelok večer veľkolepým finále. Diváci boli svedkami skvelých výkonov štyroch finalistov, ale i zvyšných účinkujúcich a ich duetov. Jeden z nich si nesúťažne strihli aj Tomáš Bezdeda s Viki Valúchovou, ktorí sa predstavili ako americké bláznivé duo LMFAO.

No kým na pódiu išlo o skvelú šou a výbornú zábavu, v zákulisí bolo všetko inak. Natáčanie finálovej epizódy sa totiž nezaobišlo ani bez pozoruhodných momentov a zvláštnych situácií, o ktoré sa tentoraz postarala práve Viktória.

Krehká blondínka sa totiž začala navážať do Bezdedu, ktorému spočiatku absolútne nešlo tancovanie. Naložila mu dokonca aj pred kamerou redaktora Borisa Prša. „Tragéd roka, keby bola súťaž tragéd roka, tak ju vyhrá!“ posťažovala sa na úkor svojho kolegu Valúchová. „To srandovala. Je dobrá herečka, vie to dobre zahrať,“ vyjadril sa pre Topky.sk Tomáš, ktorý vzniknutú situáciu zobral samozrejme s humorom.

Viac o téme: Tomáš BezdedaTvoja tvár znie povedomeViki Valúchová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu