Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Sklamanie pre fanúšikov: Bezdedova Paťa už má frajera... Toto je on!

Tomáš Bezdeda Zobraziť galériu (5)
Tomáš Bezdeda (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - V uplynulej epizóde Tvoja tvár znie povedome sa exsuperstarista Tomáš Bezdeda (31) objavil po boku atraktívnej tanečnice Patrície. Tej na parkete venoval okrem romantického vyznania aj množstvo zaľúbených pohľadov. Čerešničkou na torte bol však horúci bozk v závere vystúpenia, ktorý naštartoval špekulácie, či dvojica náhodou netvorí pár aj v súkromí. Opak je ale pravdou - sympatická brunetka už totiž frajera má. Pozrite, ako vyzerá!

Piate kolo šou Tvoja tvár znie povedome sa opäť nieslo v znamení tých najpopulárnejších svetových hviezd. Najväčší zážitok si však so sebou bezpochyby odniesol Tomáš Bezdeda, ktorý sa vžil do kože speváka a skladateľa Eda Sheerana.


Preplastikovaná Máziková, krvavá dráma na pódiu Tvojej tváre a... Bezdeda ukázal frajerku?!


Exsuperstarista si od obľúbeného Brita vybral neľahkú skladbu Thinking out loud, ktorá je doslova stelesnením lásky a romantiky. Tomáš tak okrem podmanivého spevu a ladných tanečných pohybov nešetril ani zaľúbenými pohľadmi, ktoré venoval svojej tanečnej partnerke Patrícii.

V závere vystúpenia dokonca nechýbal ani vášnivý bozk, ktorý v momente rozprúdil špekulácie, či dvojica náhodou netvorí pár aj v súkromnom živote: „Tu sa niečo rodí,“ netajila svoje domnienky na sociálnej sieti známa herečka Karin Haydu. „No ak je Paťka single, vidím to na rozvíjajúci sa vzťah, lebo Tomáš pri nej úplne iskrí,“ okomentoval zamilované číslo aj jeden z fanúšikov, „Tomáško sa nám zaľúbil, veľmi pekné vystúpenie,“ pokračoval ďalší.

A hoci by ich viacerí priaznivci radi videli spolu, opak je pravdou. Podľa našich informácii je totiž Bezdeda stále bez partnerky a sympatická tanečnica Patrícia je navyše zadaná. Jej vyvoleným je síce Tomáš, no s modrookým spevákom má spoločné jedine tak meno. Pozrite, toto je on!

Tanečná partnerka Tomáša Bezdedu, Patrícia, má po svojom boku iného muža - sympaťáka Tomáša.
Zobraziť galériu (5)
Tanečná partnerka Tomáša Bezdedu, Patrícia, má po svojom boku iného muža - sympaťáka Tomáša.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

VIDEO: Pozrite si zákulisie piatej epizódy šou Tvoja tvár znie povedome

Viac o téme: Tomáš BezdedaTvoja tvár znie povedome
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu