Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Kollár vo vytržení z bacuľky: Spoveď krásnej brunetky s kilami navyše!

Finalistka Miss Dominika Dávidová sa svojimi oblejšími, ženskými krivkami postarala o hotový rozruch nielen u nás, ale aj v susednom Česku. Zobraziť galériu (6)
Finalistka Miss Dominika Dávidová sa svojimi oblejšími, ženskými krivkami postarala o hotový rozruch nielen u nás, ale aj v susednom Česku. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Povedal to na rovinu! V dnešnej dobe sa čoraz viac preferuje trend plnoštíhlosti a oblejšie tvary typu „krv a mlieko“. Patria však takéto ženy na prestížne súťaže krásy? Odpoveďou na túto otázku sa zaoberal aj známy donchuan Boris Kollár (51), ktorý sa vyjadril k aktuálnej kauze bacuľatej finalistky Miss Dominiky Dávidovej (23). A ona sama sa pre topky.sk rozhovorila o svojich oblinách.

V sobotu večer si Slovensko zvolilo svoju novú kráľovnú krásy. Mediálny záujem u nás, ale aj v susednom Česku však viac ako víťazka vzbudila dievčina s číslom 4 - Dominika Dávidová, ktorá spôsobila hotovú revolúciu v súťaži Miss Slovensko.

Brunetka má totiž oproti bežným modelkovským mieram nejaké to kilo navyše, čím verejnosť doslova rozdelila na dva protichodné tábory. Kým jedni tvrdia, že plnoštíhla brunetka nemala medzi finalistkami čo robiť, iní sa s ňou stotožňujú a jej postavu typu „krv a mlieko“ všemožne podporujú.

Jej oblejšie, ženské tvary napríklad vyzdvihol aj náš najznámejší milovník krásnych žien Boris Kollár, ktorý sa k celej kauze vyjadril vo svojom statuse na sociálnej sieti. „Klobúk dole! Už mi všetci lezú na nervy s ohováraním skriňa, tank, pneumatika. Všetci si môžete tak akurát!“ naštvane reagoval multiotecko.

No aj keď je Boris známy svojou náklonnosťou skôr k vyumelkovaným a vyšportovaným kráskam, vo svojom príspevku paradoxne uviedol, že aj jemu osobne sa viac páčia ženy, ktoré majú ľudovo povedané „aj cici, aj rici“. „Je to pekné a hlavne ženské, nechcem mať chalana a obúchať sa o každú kosť,“ uviedol na záver politik.

Dominika bola pritom súčasťou Miss aj vlani - a to ako náhradníčka. „Oproti minulému roku som sa cítila určite lepšie. Snažila som sa popracovať na svojich nedostatkoch, mala som osobného trénera, dodržiavala som stravu,“ uviedla v rozhovore pre Topky.sk kráska. Tá zároveň prezradila, že od minulého roku po súčasné kastingové kolá sa jej podarilo schudnúť až 12 kíl.

„Cítila som sa dobre, len tým, že niektoré dievčatá sú extrémne chudé, pre verejnosť som pôsobila, že som väčšia. Pre mňa osobne je však mať krivky také ženské, páči sa mi to. Určite je ale na čom popracovať. Som hlavne vďačná za to, že som zdravá,“ povedala nám Dávidová.

Najväčšiu senzáciu okolo svojej osoby však strhla až v momente, keď vystúpila na pódium a svoju pevnejšiu figúru poodhalila len v rajcovnej bielizni. „Pri prehliadke sme sa tým čiernym body snažili zakryť ten dekolt, keďže pod ním som nemala nič. Ten plášť bol na to, aby ho trošku prekryl a aby som sa cítila komfortnejšie“ uviedla tmavovláska.

„Mala som tu najbližších, ktorí mi boli naozaj oporou, tak som si povedala, že ten večer nebudem smutná. Nebudem sa trápiť, že som možno o pár kíl väčšia, ale užijem si to,“ skonštatovala Dávidová. 23-ročná rodáčka z Levíc tak možno odštartovala celkom novú éru v dejinách najprestížnejšej súťaže krásy.

Finalistka Miss Slovensko Dominika Dávidová mnohých prekvapila svojimi kyprejšími krivkami, ktoré poodhalila v úspornej bielizni.
Zobraziť galériu (6)
Finalistka Miss Slovensko Dominika Dávidová mnohých prekvapila svojimi kyprejšími krivkami, ktoré poodhalila v úspornej bielizni.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Boris KollárMiss SlovenskoDominika Dávidová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu