Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Revolúcia v Miss: Aha, kto chce v súťaži viac baculiek!

Dominika Dávidová Zobraziť galériu (7)
Dominika Dávidová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Hoci sa v našich súťažiach krásy už objavili dievčatá so širšími stehnami či bokmi, Dominika Dávidová (23) v aktuálnom ročníku Miss Slovensko vyvolala doslova ošiaľ. Krásna brunetka mala totiž oproti svojim kolegyniam oveľa viac kriviek a Slováci ju buď zatracujú alebo jej fandia. Topky.sk zistili, že organizátor Jozef Oklamčák vôbec nie je proti tomu, aby takýchto dievčat bolo v budúcnosti medzi finalistkami viac.

Keď sa uplynulý víkend volila Miss Slovensko 2017, medzi finalistkami vytŕčala Dominika Dávidová, ktorá má oproti klasickému ideálu miss nejakú tu konfekčnú veľkosť navyše. Napriek tomu zaujala svojou peknou tvárou a mnohí jej fandili, dokonca aj Boris Kollár. 


Kollár vo vytržení z bacuľky: Spoveď krásnej brunetky s kilami navyše!


 „Ona bola minulý rok náhradníčka. Istým spôsobom sa jej dôverovalo, že popracuje na svojej postave tak, aby splnila isté kritériá. Urobila pre to naozaj veľa, no jednoducho má stavbu tela a limity, ktoré nepustia. Ale je to veľmi krásna, anjelská tvárička. Máme takú teóriu, že radšej ubrať z tej prvotnej krásy, ale mať tam harmóniu tela a duše,” vysvetlil nám organizátor Jozef Oklamčák, ako sa brunetka prebojovala do finále. 

„Ona je strašne dobré dievča. Z nej to neskutočne vyžaruje. Keby ste ju poznali, pochopíte. Myslím, že je niekedy dobre nechať postavu bokom a dať tam dievča, ktoré vyžaruje také fluidum,” dodal dlhoročný znalec ženskej krásy.

Otázkou je, či ide o ojedinelý prípad, alebo sa dievčatá tohto typu už budú bežne objavovať medzi finalistkami. „Niekedy treba posunúť tu krásu niekde inde, ona ju má. A nielen tú vizuálnu, ale aj duševnú. Koho sa na ňu spýtate, ten ju má rád. Takže vôbec nevylučujem, že sa takéto dievčatá objavia aj v nasledujúcich ročníkoch,” povedal pre topky Oklamčák. 

Jozef Oklamčák s manželkou Annou
Zobraziť galériu (7)
Jozef Oklamčák s manželkou Annou  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Miss SlovenskoJozef OklamčákDominika Dávidová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu