Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Necudná sexica slovenského šoubiznisu: 16 rokov a je z nej iná žena... Už sa nepodobá!

Mirka Fabušová Zobraziť galériu (8)
Mirka Fabušová (Zdroj: Ján Zemiar, TV JOJ)

BRATISLAVA - Je to vôbec ona?! Čaru plastických operácií už podľahli mnohé známe tváre aj v slovenskom šoubiznise. Živým dôkazom môže byť exfinalistka Miss Univerese 2001 Mirka Fabušová (34), ktorá sa za 16 rokov od súťaže krásy poriadne zmenila. Rozdiel vtedy a dnes je do očí bijúci a brunetka sa na svoje „niekdajšie ja“ už ani len nepodobá.

Mirka Fabušová sa v roku 2001 zúčastnila súťaže Miss Universe, neskôr sa venovala modelingu, navrhovala vlastnú kolekciu oblečenia, no a aktuálne je z nej úspešná vizážistka. Extravagantná tmavovláska sa navyše často objavuje aj na očiach verejnosti, kde pozornosť púta nielen odvážnymi outfitmi, ale aj svojím dokonalým výzorom.

Len málokto však vie, že Mirka pred 16-timi rokmi vyzerala celkom inak ako dnes. Dôkazom môžu byť jej retro fotografie, ktoré sa objavili v uplynulej časti markizáckej Smotánky. Za tú dobu sa brunetka výrazne zmenila a jej celkový vzhľad je od súťaže krásy doslova do očí bijúci.

Fabušová si nechala napumpovať dekolt, prifúknuť pery a zjavná je aj operácia nosa. Neodškriepiteľným faktom teda ostáva, že kedysi krehká brunetka podľahla čaru mnohých vylepšení a estetických zákrokov. Veď presvedčte sa napokon sami - vľavo aj vpravo je totiž jedna a tá istá osoba!

Finalistka Miss Universe 2001 Mirka Fabušová sa rokmi poriadne zmenila. Z krehkej brunetky sa stala zreteľne vylepšená sexica.
Zobraziť galériu (8)
Finalistka Miss Universe 2001 Mirka Fabušová sa rokmi poriadne zmenila. Z krehkej brunetky sa stala zreteľne vylepšená sexica.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Mirka Fabušová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu