Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Toto je Bartošovej nástupkyňa: Vidíte tú podobu s Ivetou?!

Iveta Bartošová Zobraziť galériu (5)
Iveta Bartošová (Zdroj: Jakub Ludvik/ Fan page Ivety Bartošovej)

PRAHA - Opäť zamilovaný! Koncom apríla to budú už tri roky, čo legendárna česká speváčka Iveta Bartošová (†48) spáchala samovraždu. V tom čase bola vydatá za Josefa Rychtářa (58), ktorý sa podľa jeho vlastných slov doteraz z tragédie úplne nespamätal. Dnes je však v jeho živote už nová žena - predavačka Iva. Vidíte tú podobu s Ivetou?!

Koncom apríla 2014 sa Iveta Bartošová rozhodla svoj život dobrovoľne ukončiť pod kolesami vlaku. Správa o jej smrti zasiahla nielen Česko, ale aj celé Slovensko. No v neposlednom rade jej manžela Josefa Rychtářa. Ten tvrdí, že sa z tragédie nespamätal dodnes. 

Zdá sa však, že sa vo svojom živote predsa len posunul o krok ďalej. Ako totiž zistili české médiá, v jeho živote je nová žena. A mnohí ju prirovnávajú k zosnulej speváckej dive - je totiž rovnako drobná a navyše aj vlasy má veľmi podobné ako Iveta. 

Dokonca aj menom pripomína Bartošovú... Volá sa totiž Iva. S Rychtářom sa spoznala na pumpe a ich stretnutie považuje za osudové. Lepšieho muža, ako je on, vraj nepozná. 

Josef Rychtář je opäť zamilovaný. Po jeho boku stojí ďalšia útla blondínka Iva.
Zobraziť galériu (5)
Josef Rychtář je opäť zamilovaný. Po jeho boku stojí ďalšia útla blondínka Iva.  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Iveta BartošováJosef Rychtář
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu