Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tri roky po smrti Bartošovej (†48): Fanúšikovia trápia jej syna!

Iveta Bartošová Zobraziť galériu (6)
Iveta Bartošová

PRAHA - Nezvláda to! Dnes sú to presne 3 roky, čo náš svet tragicky opustila česká popová speváčka Iveta Bartošová (†48). Jej nečakaný odchod doslova šokoval celý národ. Najväčší smútok však bezpochyby prežíval práve jej jediný syn Artur (20), ktorého tiene minulosti prenasledujú dodnes. Mladý umelec totiž permanentne trpí a príčinou je práve Iveta!

V roku 2014 otriasla česko-slovenským šoubiznisom šokujúca správa o úmrtí speváčky Ivety Bartošovej, ktorá svoj život dobrovoľne ukončila pod kolesami idúceho vlaku. Jej samovražda však bezpochyby najviac zasiahla práve jej 20- ročného syna Artura Štaidla, ktorý sa z jej nečakaného odchodu dlho nedokázal spamätať.


Šokujúca spoveď Štaidla 2 roky po smrti Bartošovej: Toto ju dohnalo k alkoholu!


Mladučký Čech to však nemá jednoduché ani 3 roky po tejto tragédii. Prenasledujú ho totiž nielen bolestivé spomienky, ale aj každodenné útrapy v spojitosti so smrťou jeho mamy. „Idem metrom, niekto za mnou príde a povie mi, že je mu to ľúto, že mal mamu rád. Bavte sa o takejto veci s cudzími ľuďmi... Nie je to príjemné,“ prelomil mlčanie o tejto citlivej téme Artur.

A hoci Arturovo trápenie pretrváva aj roky po nešťastnej udalosti, podľa informácií českého denníka Šíp sa snaží celú situáciu chápať a pozerať sa na to aj z tej druhej strany. „Na druhej strane som rád, keď niekto povie, že mál mamu rád. Takže neviem, čo s tým. Je to strašne zvláštny pocit,“ uzavrel Štaidl.

Artur Štaidl so svojím otcom Ladislavom
Zobraziť galériu (6)
Artur Štaidl so svojím otcom Ladislavom

Viac o téme: Iveta Bartošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu