Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Výsmech z Českého leva?! Herečka z jojkárskeho seriálu prišla v plachte!

Herečka Petra Nesvačilová Zobraziť galériu (4)
Herečka Petra Nesvačilová (Zdroj: Profimedia)

PRAHA- Prestrelila! Na prestížnom odovzdávaní filmových cien Český lev nechýbala ani herečka Petra Nesvačilová (30), známa aj z jojkárskeho seriálu Odsúdené. Brunetka na akcii prítomných hostí doslova šokovala. Prišla totiž poriadne dogabaná. Pozrite, čo si na seba navliekla...

Žiaden ostych! Našim západným susedom sa počas uplynulého víkendu naskytol nevídaný pohľad. Na prestížne odovzdávanie cien Český lev prišli mnohé známe tváre, no najviac rozhodne zaujala česká herečka Petra Nesvačilová. Tá si zrejme robila z odovzdávania cien žarty. Na prestížnu akciu prišla totiž odetá v plachte!

Zaujímalo nás preto, čo na takýto outfit hovorí profesionál vo svojom obore. „Extravagancia má svoje čaro, ale treba to vedieť. Obliecť si farebnú plachtu môže byť „cool” na pláži na dovolenke, ale nie na spoločenskú príležitosť. Aj keď dress code nemusí byť písaný, treba rešpektovať aj tie nepísané pravidlá. Oblečenie je prejavom vzťahu tiež k ostatným hosťom a samotnej udalosti. A táto dáma dala jasne najavo výsmech z Českého leva,“ povedala nám stylistka Andrea Ziegler. 

„Tiež to môže byt dôkaz slabej osobnosti, ktorá nedokáže inak zaujať, len tým, že sa totálne zhovadí a zaručí si tak „všetky oči na mňa”. Otázka je, či táto reklama je prínosná. Skutočná osobnosť bude hviezdou večera aj v jednoduchých a vkusných šatách... Neviem, či si to ona sama vybrala, ale ak jej to poradil odborník na módu, je to ešte väčší prúser,“  skonštatovala odborníčka. Ako sa zdá, tentokrát to herečke naozaj nevyšlo... Čo poviete vy?

Petra Nesvačilová prišla na odovzdávanie cien Český lev v takejto plachte.
Zobraziť galériu (4)
Petra Nesvačilová prišla na odovzdávanie cien Český lev v takejto plachte.

Viac o téme: Český levPetra Nesvačilová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu