Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Bez hanby! Herečka z jojkárskeho seriálu provokovala: Na verejnosti ukázala celý prsník!

Herečka Petra Nesvačilová provokovala na filmovom festivale. Zobraziť galériu (5)
Herečka Petra Nesvačilová provokovala na filmovom festivale.

KARLOVE VARY – Vie, ako zaujať! Na prestížnom českom filmovom festivale si diváci rozhodne prišli na svoje. Prezentáciu filmu Mars totiž poriadne okorenila herečka Petra Nesvačilová (29), známa aj z jojkárskeho seriálu Odsúdené. Od tvorcov filmu dostala priesvitný overal, ktorý pred prítomnými odhalil jej vnady. Fešanda si pod outfit akosi „zabudla” obliecť podprsenku.

Žiaden ostych! V rámci prebiehajúceho filmového festivalu sa našim susedom naskytla naozaj (ne)skutočná „podívaná”.  Ľudia mohli naživo vidieť hviezdneho Richarda Gerea, Leoš Mareš predviedol poriadnu dieru na nohaviciach a došlo aj na predvádzanie ženských predností. 


Trapaaas! Leoš Mareš si na najprestížnejšej akcii vyrobil hanbu ako hrom


Na prezentácii pripravovaného sci-fi filmu Mars sa totiž herci predviedli vo vesmírnych overaloch a niektorí neskôr aj v skafandroch. Najviac prítomných určite zaujala Petra Nesvačilová, ktorá môže byť Slovákom známa ako sestrička Lenka z jojkárskeho seriálu Odsúdené. 

Kým jej kolegyňa Tereza Nvotová si tenučký overal obliekla na plavky, odvážna Češka si s bielizňou hlavu nerobila. Minimálne teda s podprsenkou. Priesvitný materiál si navliekla na holý hrudník a bez problémov pózovala fotografom. Ktovie, či si bola vedomá toho, že im rovno ukazuje aj svoje prsia. 

Keď sme sa však pozreli na minulosť tejto herečky, zistili sme, že svoje vnady už kedysi prezentovala v celej ich kráse. A keby len tie! V istom kalendári sa totiž v roku 2009 objavila úplne nahá. A predtým sa odhalila už aj vo filme Pusinky. 

Herečka Petra Nesvačilová, ktorá hrala aj v jojkárskom seriáli Odsúdené, ukázala pod tenkou látkou celý prsník.
Zobraziť galériu (5)
Herečka Petra Nesvačilová, ktorá hrala aj v jojkárskom seriáli Odsúdené, ukázala pod tenkou látkou celý prsník.

Viac o téme: Petra NesvačilováTereza Nvotová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu