Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Češka z nekonečného seriálu: Na verejnosti s holými (.)(.)!

Jana Sováková Zobraziť galériu (4)
Jana Sováková (Zdroj: Archiv TV Prima)

PRAHA - Fúúúha! Herečka Jana Sováková (40) sa do povedomia českej verejnosti dostala vďaka nekonečnému seriálu Ulica. No zatiaľ čo tam sa plavovláska už prakticky neobjavuje, nedávno sa verejnosti pripomenula na prehliadkovom móle. No bez pochýb na to bolo treba poriadnu dávku odvahy - umelkyňa mala totiž na sebe také priesvitné šaty, že sa všetkým naskytol pohľad na jej v podstate nahé prsia!

Podobne ako sa u nás už niekoľko rokov vysiela Búrlivé víno, aj naši západní susedia majú seriál, ktorý im televízne večery spríjemňuje už poriadne dlhú dobu - reč je o Ulici, ktorú českí filmári vyrábajú už 11 rokov. Vďaka nej sa zviditeľnila napríklad aj herečka Jana Sováková.

No ak bola blondínka doposiaľ aj časti verejnosti neznáma, teraz sa dostane do povedomia úplne každému. Na nedávnej módnej prehliadke sa totiž umelkyňa objavila úplne hore bez! Teda reálne na sebe mala čierne šaty, tie však boli vyrobené z takého priesvitného materiálu, že mohla na pódium vyjsť rovno aj bez nich.

Plavovláska bola pod modelom „naostro“, takže všetkým prítomným sa naskytol exkluzívny pohľad na jej úplne nahé ženské vnady. Hm, takže prítomní páni museli mať o zábavu postarané. Nemyslíte?

Najerotickejšie videá z argentínskych reality šou: Naši TV cenzori by toto nepredýchali

Jana Sováková sa na nedávnej módnej prehliadke objavila na móle v kompletne priesvitných šatách. Pred všetkými sa tak ukázala s holými prsiami.
Zobraziť galériu (4)
Jana Sováková sa na nedávnej módnej prehliadke objavila na móle v kompletne priesvitných šatách. Pred všetkými sa tak ukázala s holými prsiami.  (Zdroj: Profimedia)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu