Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známa herečka (41) úplne nahá pred kamerami: Vytasila prsia aj faldy... Fúha, toto vážne chcelo odvahu!

Martina Preissová odhodila zábrany v novom českom seriáli. Zobraziť galériu (6)
Martina Preissová odhodila zábrany v novom českom seriáli. (Zdroj: jirkazz.gzk.com/Česká televize)

PRAHA - Išla donaha! K hereckému chlebíčku prirodzene patria aj odvážnejšie scény s miernym nádychom erotiky... No a tie sa častokrát bez nahoty jednoducho nezaobídu. Najnovšie sa s touto výzvou musela pred kamerami popasovať aj česká herečka Martina Preissová (41). No a bez pochýb to chcelo poriadnu dávku odvahy. Okrem ženských zbraní, totiž ukázala aj svoje faldy.

Každá žena sa chce páčiť svojmu okoliu... Prirodzene tak venuje zvýšenú pozornosť vzhľadu a ideálnosť svojej postavy rieši azda celý život. Svoje by o tom vedela rozprávať aj česká herečka Martina Preissová - brunetka totiž patrí k tým známym ženám, ktoré sa nepýšia práve modelkovskými krivkami. No, skrátka, má nejaké to kilo navyše.

O to väčším prekvapením bolo, keď sa na verejnosť dostali zábery z nového českého seriálu s názvom Rapl. Známa Češka s bujnejšími krivkami sa v ňom totiž ukázala doslova v plnej paráde. A teda hore aj dole bez. Tmavovláska tak v štyridsiatke predviedla nielen „hopsajúce“ nahé prsia, ale aj faldy na bruchu. A to bez pochýb chcelo poriadnu dávku odvahy!

Nahé scény však podľa režiséra boli nevyhnutné. „Scenár bol tak napísaný a bolo to dôležité pre ukážku stavu tej postavy, v podstate sa to moc neriešilo,“ povedal pre denník Aha! tvorca. „Martina na ne nemala dablérku. Je profesionálka a k herectvu to patrí,“ dodal filmár s tým, že pri natáčaní bol prítomný len nevyhnutne potrebný štáb.

Martina Preissová v seriáli Rapl ukázala naplno svoje prsia.
Zobraziť galériu (6)
Martina Preissová v seriáli Rapl ukázala naplno svoje prsia.  (Zdroj: jirkazz.gzk.com/Česká televize)

Chcelo zrejme veľa odvahy, aby sa česká herečka Martina Preissová ukázala pred kamerami v plnej paráde. Nepatrí totiž k herečkám, ktoré sa môžu pochváliť postavou modelky.
Zobraziť galériu (6)
Chcelo zrejme veľa odvahy, aby sa česká herečka Martina Preissová ukázala pred kamerami v plnej paráde. Nepatrí totiž k herečkám, ktoré sa môžu pochváliť postavou modelky.  (Zdroj: jirkazz.gzk.com/Česká televize)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu