Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vyvalila prsia na premiére: Takto sa v Čechách chodí do spoločnosti?!

Majsterka provokácie Ornella Štiková vyzerala, akoby si práve odbehla z Oktoberfestu. Naprataný výstrih jej zabezpečil maximálnu pozornosť verejnosti. Zobraziť galériu (6)
Majsterka provokácie Ornella Štiková vyzerala, akoby si práve odbehla z Oktoberfestu. Naprataný výstrih jej zabezpečil maximálnu pozornosť verejnosti. (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Do očí jej nikto nepozeral! Majsterka provokácie Ornella Štiková (23) sa nedávno postarala opäť o menší bláznivý úlet. Na istú spoločenskú akciu v susednom Česku zvolila nevhodný, ba priam až vulgárne pôsobiaci model. Stačili totiž len milimetre a objemné prednosti by jej z hriešne hlbokého výstrihu vypadli von.

Ornella Štiková sa do povedomia česko-slovenskej verejnosti dostala hlavne vďaka tomu, že zviedla ženatého podnikateľa Josefa Koktu (57), manžela známej českej moderátorky Gabriely Partyšovej. A keďže hlavným atribútom tejto kontroverznej brunetky je šokovať a byť neustále stredobodom pozornosti, ani v uplynulých dňoch neostala svojej povesti nič dlžná.

O menší rozruch sa tentoraz postarala na premiére filmu Seznamka, kde medzi pozvanými hosťami vynikala. Dôvodom bol nevhodný outfit, v ktorom sa tmavovláska predstavila. Kým ostatní boli oblečení v slušnejších, reprezentatívnych modeloch, česká hviezdička vyzerala, akoby si práve odbehla z Oktoberfestu.

A to doslova! Biele obtiahnuté šaty zdobené gombíkmi si Ornella samozrejme nezabudla rozopnúť dostatočne nízko na to, aby jej naprataný výstrih zabezpečil maximálnu pozornosť verejnosti. Jej obrovské vnady totiž kypeli na všetky strany a enormne napätá látka navyše miestami hrozila aj pikantným trapasom.

Tomu sa síce našťastie vyhla, no treba poznamenať, že nabudúce pri podobnej príležitosti by radšej mohla zvoliť predsa len decentnejší outfit.

Majsterka provokácie Ornella Štiková vyzerala, akoby si práve odbehla z Oktoberfestu. Naprataný výstrih jej zabezpečil maximálnu pozornosť verejnosti.
Zobraziť galériu (6)
Majsterka provokácie Ornella Štiková vyzerala, akoby si práve odbehla z Oktoberfestu. Naprataný výstrih jej zabezpečil maximálnu pozornosť verejnosti.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Ornella Štiková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu